Zonnepanelen Friesland

Adres

Het Meer 58G
8448 GK Heerenveen

Telefoon 0513201249

Website https://www.zonnepanelenfriesland.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Zonnepanelen Friesland helpt particulieren en bedrijven in Friesland om te verduurzamen met zonne-energie. Het bedrijf heeft als doel om de provincie Friesland op kwalitatieve wijze te verduurzamen. Dit gebeurt door de installatie van hoogwaardige zonnepanelen systemen met een lange levensduur en een korte terugverdientijd. Het bedrijf biedt een totaalservice aan waarin mensen vrijblijvend geadviseerd worden over de mogelijkheden. Hierbij wordt echt rekening gehouden met de persoonlijke situatie. Meerdere merken worden met elkaar vergeleken en de beste opties worden door middel van een persoonlijk adviesgesprek op locatie gepresenteerd. Hierbij krijgt de consument of het bedrijf een duidelijk beeld van de verwachte investering en bijkomende opbrengst. De milieubesparing, terugverdientijd en nog veel meer. Wanneer akkoord voorziet Zonnepanelen Friesland in de levering en installatie van de zonnepanelen. Op het eind van de rit wordt alles netjes opgeruimd en zal de app geïnstalleerd worden waardoor de stroomopbrengst van groene stroom duidelijke gemonitord kan worden. 

De installateurs van dit bedrijf zijn enkel werkzaam voor dit bedrijf. Hierdoor zijn ze in staat om flexibel te werk te gaan en snel te leveren. Hiernaast worden er gigantische voorraden gehanteerd, zodat de zonnepanelen en bijkomende benodigdheden altijd op voorraad zijn. Geen eindeloze lange wachttijden en uitstel, maar vaste afspraken en een levering die conform deadlines behaald wordt. Alle installateurs genieten een interne opleiding waar ze leren werken conform wet en regelgeving. Zodat elke installatie gebeurt volgens de kwaliteitsstandaard die het bedrijf gesteld heeft. 

Hiermee is de particulier of het bedrijf die de zonnepanelen afneemt gegarandeerd van behoud van garantie. Iets wat welkom is voor producten die lang mee moeten gaan. Het bedrijf wordt erkend door verschillende kwaliteitsregisters die regelmatig controleren of de kwaliteit ook behaald wordt. Weer een extra stukje zekerheid voor de consument.

Het bedrijf werkt met een vaste prijs voor de geleverde werkzaamheden. In deze prijs worden dan ook daadwerkelijk alle werkzaamheden meegenomen. De levering, installatie, montage en alle overige zaken in één vaste prijs. Zonder onverwachte verassingen.

De markt voor zonnepanelen wordt gestimuleerd door overheidssubsidies. Want de overheid is gewillig om bij te dragen aan de verduurzaming van Friesland. Echter kan het nogal een karwei zijn om de verschillende subsidies in kaart te brengen en aan te vragen. Helemaal als je hier geen ervaring mee hebt. Daarom heeft Zonnepanelen Friesland dit meegenomen in de totaalservice. Hierbij worden de lokale en landelijke subsidies in kaart gebracht. Dit wordt meegenomen in het vrijblijvende adviesgesprek. Hiernaast bieden ze ook hulp en ondersteuning bij de aanvraag van de subsidies. Zodat de particulier of het bedrijf die de dienst afneemt wordt ontzorgd.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2022

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners