Zonnepanelen Noord

Adres

Bloemakkers 3
9461 GX Gieten

Telefoon 0592-201372

Website https://www.zonnepanelennoord.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Zonnepanelen Noord is een erkend zonnepanelen installateur die werkzaam is in het Noorden van Nederland. Het bedrijf plaatst zonnepanelen in Groningen, Drenthe en Friesland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gieten aan de bloemakkers 3 gelegen in de provincie Drenthe. Zonnepanelen Noord draagt bij een groenere wereld door bedrijven en huishoudens te helpen verduurzamen. Dit gebeurt door de aanleg van hoogwaardige zonnepanelen op daken, in tuinen maar ook elke andere mogelijke opstelling.

Zonnepanelen Noord beschikt over een groot team van regionale adviseurs. Deze regionale adviseurs hebben jaren lang ervaring in de zonnepanelen markt en zijn op de hoogte van alle mogelijke subsidies. Wanneer de klant bijvoorbeeld zonnepanelen in Groningen nodig heeft, brengen de adviseurs alle zonnepanelen subsidies in Groningen in kaart. Maar hier blijft het niet bij. Het bedrijf staat erom bekend dat ze ruim de tijd nemen om hun klanten te adviseren. Komt er daarna niks uit? Even goede vrienden. Er wordt een compleet adviesrapport op maat opgesteld. Hierin wordt de klant volledig op de hoogte gebracht van belangrijke zaken. Hierbij kunt u denken aan de stroomopbrengst, terugverdientijd, levensduur, maandelijkse en jaarlijkse besparing en nog veel meer.

Bij Zonnepanelen Noord zijn de klanten verzekerd van een gedegen installatie. Die volledig conform wet en regelgeving is uitgevoerd. Dit is wel zo handig als de koper in de toekomst gebruik wil maken van de garantie. Omdat de zonnepanelen zijn geïnstalleerd door een bedrijf wat te boek staat als erkend installateur, bent u altijd verzekerd van garantie. Mochten de zonnepanelen in Groningen of Drenthe beschadigen, dan kunt u hier aanspraak op maken. Sterker nog, de adviseurs van Zonnepanelen Noord staan ook klaar voor de klanten na de plaatsing. Mocht een dergelijk ongeval dus plaatsvinden dan kunt u rekenen op goede ondersteuning.

Een zonnepanelen installatie in Groningen of Drenthe dient zorgvuldig uitgevoerd te worden. Er zijn veel bedrijven in omloop die gebruik maken van ZZP’ers. Dit is niet per definitie slecht, maar het verhoogt wel de kans op een verwaarloosd project. ZZP’ers hebben immers meerdere ballen die ze tegelijkertijd hoog moeten houden. Dat is de reden waarom Zonnepanelen Noord uitsluitend gebruik maakt van installateurs die bij hun in dienst zijn en op contract staan. De installateurs werken ook uitsluitend voor Zonnepanelen Noord, met een goed loon en goede voorwaarden.

Het bedrijf is leverancier van een groot assortiment aan verschillende merken. Hierdoor zijn ze in staat om verschillende types van zonnepanelen te leveren van verscheidene merken. Het optimale pv paneel is afhankelijk van de toepassing waarvoor het wordt ingezet. Het maakt bijvoorbeeld uit het een schuin of een plat dak betreft. Hiernaast zijn er ook nog verschillende staande opstellingen mogelijk voor in de tuin of op een veld. Zonnepanelen Noord plaatst zonnepanelen in Groningen en Drenthe. Hiernaast plaatsen ze ook zonnepanelen in Friesland met het doel om te helpen verduurzamen. Daarom wordt bij elk project uitgebreid onderzoek gedaan naar de best mogelijke oplossing.

Hierbij wordt er rekening gehouden met een zo hoog mogelijke levensduur in combinatie met een hoge stroomopbrengst per paneel. Zodat de klant zolang mogelijk kan genieten van gratis groene stroom. Uiteraard zijn er meerdere opties mogelijk bij dit bedrijf. Soms is het nou eenmaal voordeliger om in te leveren op levensduur, zodat de prijs wat daalt.

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

2018

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners