Zonnepanelen Oost

Adres

Plesmanweg 9 D-10
7602 PD Almelo

Telefoon 0546 232056

Website https://www.zonnepanelenoost.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Zonnepanelen Oost is een zonnepanelen bedrijf gevestigd in Almelo. Het bedrijf is gespecialiseerd in de installatie van zonnepanelen in Overijssel en omstreken. Dit gebeurt met uiterste zorgvuldigheid en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste zonnepanelen systemen van het moment. Het mooie is dat het bedrijf hierover ook vrijblijvend en gratis adviseert aan klanten. Als klant kunt u dus eenvoudig een adviesgesprek op maat aanvragen, zonder dat u hiervoor al in de kosten loopt.

Een adviseur van Zonnepanelen Oost komt dan langs op locatie om uw wensen te bespreken. Op basis van uw wensen en woning of bedrijfspand wordt een volledig advies op maat opgesteld. Uit het advies kan de klant afleiden of een investering in zonnepanelen en zonne-energie het waard is. Het advies wordt namelijk berekend op basis van de woning of het bedrijfspand van de klant. Geen algemene rekensommen maar accurate berekening voor uw persoonlijke situatie. Hier kunt u het advies voor zonnepanelen aanvragen.

Bij Zonnepanelen Oost wordt gewerkt met een totaalservice, ook wel compleetservice voor zonnepanelen. Dit houdt in dat alle werkzaamheden voor een professioneel zonnepanelen systeem uitgevoerd worden door de specialisten van dit bedrijf. Het advies hebben we ondertussen al besproken. Na het advies ontvangt u van de adviseurs een scherpe prijs voor de volledige totaalservice van het bedrijf. Naar eigen zeggen is Zonnepanelen Oost niet altijd de allergoedkoopste aanbieder van zonnepanelen, maar ze bieden zeker de beste prijs in de markt voor de kwaliteit die geleverd wordt. 

De totaalservice omvat verschillende werkzaamheden waaronder het advies, ontwerp, koop, levering, montage en installatie. Alle werkzaamheden die hierboven beschreven staan worden dus uitgevoerd voor een vaste prijs. Een vaste prijs die de klant en het bedrijf op voorhand overeenkomen. Als de prijs bepaald is heeft de klant uiterlijk vier weken om te tekenen. Als de offerte binnen deze tijd niet getekend is, zal er een nieuwe prijs overeengekomen moeten worden.

Zonnepanelen Oost beschikt over alle producten voor een modern zonnepanelen systeem. Heeft uw woning bijvoorbeeld last van schaduwval van bomen op een bepaald moment van de dag? Dan kunnen er zonnepanelen optimizers geïnstalleerd worden of zelfs micro-omvormers. Beide oplossingen bieden de mogelijkheid om de maximale stroomopbrengst uit elke zonnepaneel afzonderlijk te halen als er schaduw op één of meerdere zonnepanelen valt. Als u namelijk gebruik maakt van een seriegeschakeld zonnepanelen systeem, dit is ook wel het standaard zonnepanelen systeem, dan presteren alle zonnepanelen zo goed als de minst goed presterende zonnepaneel. Om dit probleem te verhelpen worden dus zonnepanelen optimizers of micro-omvormers geïnstalleerd door het bedrijf. Dit komt allemaal aan bod in het advies op maat. 

Bent u woonachtig in Almelo? Laat uw zonnepanelen in Alemelo dan installeren door Zonnepanelen Oost. Dit bedrijf is hier gevestigd en zal dus korte reistijden hanteren wat kan leiden tot lagere prijzen. Daarnaast is het altijd handig om zonnepanelen te laten installeren door een bedrijf wat in de buurt gevestigd is. Zonnepanelen bevatten geavanceerde technologieën die in de basis goed werken, maar het kan voorkomen dat er een stroring plaatsvindt. In dit geval is het handig dat u in zee bent gegaan met een lokale partij die zonder teveel onkosten bij u langs kan komen om het probleem op te lossen. Zelfs als u zonnepanelen in Oldenzaal laat installeren, in een ander dorp of stad in de provincie Overijssel, is Zonnepanelen Oost een regionale partij die altijd in de buurt is.

Met een zonnepanelen systeem van Zonnepanelen Oost kunnen de klanten van dit bedrijf optimaal profiteren van de voordelen van zonne-energie en zonnepanelen. Dit houdt in dat de waarde van de woning zal toenemen, omdat de zonnepanelen deel uit maken van de woning. Het energielabel van de woning zal toenemen, waardoor de waarde van de woning ook toeneemt en in de toekomst makkelijker verkocht kan worden. Tegelijkertijd wekken de zonnepanelen groene stroom op die gebruikt kunnen worden voor de woning of het bedrijfspand. Omdat er eigen groene stroom gebruikt kan worden hoeft dit niet meer duur ingekocht te worden bij de energieleverancier. Hierdoor zullen de energiekosten flink gedrukt worden en daalt de energierekening. Door deze besparing, bespaart een gemiddeld huishouden met zo'n 10 zonnepanelen toch al snel €1200,- in de maand. 

Werknemers

25 tot 250

Oprichtingsjaar

2023

Milieubeleid

Geen opgave

Onze partners