Zonnepanelen Overkapping

Adres

Grondzijl 20c
9731 DG Groningen

Telefoon 050 700 1328

Website https://www.zonnepanelenoverkapping.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Zonnepanelenoverkapping.nl is uw specialist voor een hoogwaardige overkapping met zonnepanelen, met een bewezen hoog rendement. Door zonnepanelen op een overkapping te plaatsen kunt u genieten van extra beschutting in de buitenlucht, terwijl u tegelijkertijd in grote getallen duurzame energie opwekt. De duurzame energie kunt u weer gebruiken voor uw woning. Het is een zeer praktische manier om extra zonnepanelen bij uw woning te plaatsen, zonder dat u hiervoor extra ruimte hoeft op te offeren. Voor woningen waarbij het dak op het Noorden gericht staat, is het de perfecte oplossing om de zonnepanelen toch richting het Zuiden te plaatsen.

U kunt een muuraanbouw of vrijstaand model in de tuin laten plaatsen. Waardoor u een heerlijk beschutte plek maakt, waar u heerlijk beschut kunt zitten tegen de regen. Hiernaast biedt het ook beschutting tegen de zon op warme zomerdagen. Met onze overkapping kunt u heerlijk genieten van het buitenleven, terwijl u tegelijkertijd uw eigen duurzame stroom opwekt. Dat is pas lekker zitten onder de overkapping. 

Hiernaast leveren we ook een unieke carport met zonnepanelen, het perfecte product om als bedrijf te laten zien hoe duurzaam u bent. Tegelijkertijd is het een grote bron van duurzame energie die door het bedrijf ingezet kan worden. Het biedt een zeer elegante uitstraling voor het bedrijf en de bedrijfsauto's en auto's van gasten staan altijd beschut. 

Tegelijkertijd kun je de carport met zonnepanelen combineren met een laadpaal. Hiermee kunt u uw duurzame elektrische auto opladen met uw zelf opgewekte duurzame energie. Dat is pas duurzaam te werk gaan. Onze solar carport kan natuurlijk ook bij particuliere woningen of parkeerplaatsen geplaatst worden. 

Sterker nog voor grote vrijstaande parkeerplaatsen kunnen we de hele parkeerplaats vullen met onze zonnepanelen carports. Op deze manier wordt elke vierkante meter die toch al gebruikt werd als parkeerplaats, nu ook ingezet om duurzame energie op te wekken. Aangezien het doel is om in 2050 volledig Co2 neutraal te zijn, moeten we creatief leren denken voor het plaatsen van zonnepanelen. Onze overkapping is zo'n inventieve oplossing om extra zonnepanelen te kunnen plaatsen, zonder dat een stuk grond hierdoor onbruikbaar wordt.

Onze overkappingen zijn gemaakt van zeer hoogwaardige Douglas hout, die met het juiste onderhoud eenvoudig 30 tot 40 jaar mee gaat. Het aluminium frame is vervaardigd uit zeer sterk circulair aluminium. Bij de productie hiervan wordt 95% minder energie verbruikt. Dit terwijl er niet ingeleverd wordt op kwaliteit. Het dak wordt gevuld met hoogwaardige 360 Wp zonnepanelen met dubbelzijdige zonnecellen. Door de dubbelzijde zonnecellen valt de totale opbrengst vaak hoger uit. Dit komt omdat de zonnecellen zowel aan de onderzijde als de bovenzijde zonlicht opnemen. Benieuwd naar deze inventieve oplossing voor zonnepanelen?

Vraag advies aan!

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2022

Milieubeleid

We maken gebruik van Douglas hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Het hout draagt het FSC keurmerk, wat staat voor Forrest Stewardship Council.

Milieukeurmerken

Onze partners