Zonneplan B.V.

Adres

Assendorperdijk 9
8012 EG Zwolle

Telefoon 0800-2006

Website https://www.zonneplan.nl/

Locatie

Bedrijfsprofiel

Zonneplan ziet een belangrijke toekomst weggelegd voor zonne-energie en wil iedereen hiervan laten profiteren. Door onze topkwaliteit zonnepanelen, vakkundige installatie en scherpe inkooptarieven kunnen wij u altijd de beste deal geven. Koopt u zonnepanelen via Zonneplan, dan bent u verzekerd van minimaal dertig jaar zorgeloos genieten van uw zelf opgewekte zonnestroom.
 
Zonneplan is specialist in het inmeten van daken op afstand. Daarom kan Zonneplan haar klanten een volledig voorstel doen, zonder daadwerkelijk bij de klant langs te gaan.  Hierdoor concurreert Zonneplan op prijs met collectieven, maar weten ze bovenal voor iedere situatie met een specifieke oplossing te komen.

Beloofd is beloofd.

Zonneplan wil iedereen laten profiteren van de zon. Hierin staan onze adviseurs centraal: zij maken voor iedere situatie een plan op maat en geven u een eerlijk advies. Hierdoor profiteert u van het beste zonnepanelensysteem in iedere specifieke situatie. En wij beloven hierbij:

Uitsluitend betrouwbaar materiaal

De zonnepanelen, omvormers en montagematerialen zijn uitvoerig door Zonneplan getest en voldoen aan de strengste selectiecriteria. Klik hier voor meer informatie over de testen.

De beste deal, nergens goedkoper

Wij hanteren de beste prijzen. Vindt u tijdens de aanschaf een scherpere aanbieding met dezelfde materialen? Zonneplan compenseert u het verschil.

Perfecte installatie door gecertificeerde installateurs

De installatie wordt in samenspraak met u tot in detail afgewerkt. We zorgen dat de panelen lijnrecht liggen, de kabels netjes zijn weggewerkt en de omvormer op een veilige plek hangt.

U betaalt na de installatie

Op het moment dat uw zonnepanelen stroom opwekken, doet u pas de duurzame investering.

Geen onvoorziene kosten achteraf

U wilt achteraf niet voor verrassingen komen te staan, vandaar dat al onze prijzen all-inclusive zijn. U weet dus direct waar u aan toe bent.

Werknemers

1 tot 25

Oprichtingsjaar

2012

Milieubeleid

Geen opgave

Twitter zonneplan

Onze partners