Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Bewuste Media

Adres
Europaweg 8 / 209
9724 AS Groningen
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Bewuste Media, dé bemiddelaar tussen uw aanbod en dé meest exclusieve bewuste mediaplatforms van Nederland.

Wat is Bewust?

Met aandacht voor mens en natuur:

  • •   duurzaamheid
  • •   gezondheid
  • •   en groene zaken!

Bewuste Media is een uniek mediabedrijf dat bemiddelt tussen uw duurzame / bewuste producten en dé groene websites en magazines.

Totaal bieden wij meer dan 1.000.000 unieke bezoekers van verschillende groene platforms per maand met budget om serieus bij te dragen aan een betere wereld door aanschaf en gebruik van duurzame en bewuste diensten en producten.

Uw aanbod kan hier goed bij aansluiten.

De consument wordt kritisch op groene zaken en je ontkomt er niet aan om duurzaam te ondernemen. Maar wat is duurzaam eigenlijk? En wat heb je er aan zonder dat je je bewust bent van waarom het nodig is en wat je er mee wilt bereiken?

Onze visie op bewust zijn is:

Weten waarom verandering op de wereld nodig is voor behoud van een goed leven voor ons zelf en ons nageslacht. Als modern bedrijf en als persoon wil je hier aan bijdragen door duurzaamheid, gezondheid en groene zaken!

Waarom Bewuste Media?

In 2012 zijn wij op kleine schaal begonnen met bemiddelen tussen het bewuste online reclame aanbod van leveranciers en hun doelgroep(-en) en bewuste afnemers te prikkelen door middel van advertenties op exclusieve groene websites met meer dan 50.000 unieke bezoekers per maand.

Het blijkt dat deze groep afnemers zeer geïnteresseerd is in verschillende bewuste producten en diensten. Ze vertrouwen op het aanbod én de mening van de specifieke website (publisher) dat dit bijdraagt aan een betere wereld. Nu zich meer exclusieve bewuste websites/publishers bij ons aanmelden is het tijd om uit te breiden! Dit geeft voor u, de bewuste ondernemer, meer mogelijkheden om uw marktgebied te vergroten.

Want wie wil er nu niet bijdragen aan een betere wereld!?

Inmiddels bieden wij in totaal meer dan 1 miljoen unieke en potentiële bezoekers van verschillende exclusieve groene platforms per maand, met budget om serieus bij te dragen aan een betere wereld. Wij zien een groei in aanschaf en gebruik van duurzame en bewuste diensten en producten.

Uw aanbod kan hier goed bij aansluiten.

Deze unieke combinatie van hot prospects voor uw producten vindt u alleen bij ons en zijn niet eerder door u aangesproken.

Wij bieden exclusieve opties totaal goed voor meer dan een miljoen potentiële nieuwe klanten voor uw aanbod.

Onze missie

Onze missie is het bijdragen aan een betere wereld door het bemiddelen tussen bewuste ondernemers en consumenten zodat deze elkaar vinden. Dit doen wij op allerlei creatieve manieren maar de belangrijkste manier op dit moment is het delen van waardevolle content die daaraan bijdraagt.

Samen bekijken we met welke duurzame/bewuste op maat gemaakte campagne uw aanbod het beste past bij welke duurzame publishers uit ons bestand.

Naast publiciteit en marketing bieden wij ook interessante sales-opties om bewuste producten in de markt te zetten en uw omzet te vergroten via ons unieke Bewuste korting systeem.

Daarnaast staan we klaar om u te helpen met de vormgeving van uw bewuste content.

Milieubeleid

Bij de screening van producten en bedrijven kijkt de Bewuste Media de duurzaamheid, mvo, energiebeleid, investeringsbeleid, eerlijk zakendoen, afvalbeheer, transparantie en persoonlijke ontwikkeling en gezondheid in P&O in de keuze bij hun partners. 

Wij staan voor open en eerlijk zakendoen met een Groningse non nonsense mentaliteit

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2016