Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Groener werken en Sociaal inkopen!

Groener werken en Sociaal inkopen tegelijk? Het kan bij Videobutler, een Social Enterprise company. Maakt uw organisatie wel eens gebruik van video-vergaderen? En was u tevreden? Wij weten uit ervaring dat deze manier van vergaderen niet altijd tot tevredenheid stemt, terwijl het de meest efficiënte en duurzame manier is van samenwerken. Maar als de ervaring niet goed is, dan voelt het helemaal niet prettig en kan het zelfs tot irritaties leiden. Want als af en toe het geluid wegvalt of het beeld onscherp is ,of een deelnemer nog niet aanwezig is, een slecht wifi netwerk of de firewall laat geen video toe, iemand heeft ergens een kabel uitgetrokken of de VC-kamer blijkt ineens bezet…. dan is het enthousiasme t.b.v. het gebruik van deze duurzame manier van werken snel getemperd. De vele schakels, instellingen, miscommunicatie en soms ook digitale drempelvrees zorgen ervoor dat video-vergaderen nog steeds onvoldoende wordt toegepast. Terwijl de videosystemen vaak (voor veel geld) zijn aangeschaft!

Video Butler Showroom Uitgelicht

Dat komt omdat er één wezenlijk onderdeel ontbreekt in de keten, de regisseur! De spin in het web die alles van te voren controleert, ervoor zorgt dat iedereen op tijd aanwezig is en de videoverbinding opzet. Dat is de taak van de Videobutler, hij/zij zorgt ervoor dat iedere video-vergadering over de hele wereld op tijd start.

Met de Videobutler slaat u niet 2 maar 3 vliegen in 1 klap!

  • Economisch: u bespaart geld door minder te reizen en heeft daardoor minder onrendabele uren.
  • Ecologisch: u draagt uw steentje bij aan het milieu, minder reizen betekent minder Co2 uitstoot. Uw bedrijf wordt daardoor aantoonbaar duurzamer.
  • Sociaal: u koopt sociaal in. Onze videobutlers zijn mensen met (zoals ze het zelf zeggen) “een lastig lichaam” en hebben daardoor een zekere afstand tot de arbeidsmarkt. Maar van huis uit- en met de juiste technologie kunnen zij prima “uit de voeten” en u als een echte butler behulpzaam zijn!

Want doen ze dan precies? De Videobutler is uw persoonlijke assistent die altijd met één druk op de knop beschikbaar is. Videobutlers plannen de vergadering in, nodigen de deelnemers uit en zorgen ervoor dat iedereen op tijd aanwezig is. Ook in technisch opzicht staat de Videobutler zijn mannetje. Mocht zich een probleem voordoen tijdens bijvoorbeeld een video-vergadering, dan zorgt de Videobutler voor een snelle oplossing. De Videobutler maakt een helpdesk dus overbodig.

Kortom, op het gebied van het opzetten, regisseren en coördineren van een vergadering werken de Videobutlers proactief. Zij nemen alle werk uit handen en zorgen voor een continue kwaliteit en probleemloos verloop van de vergadering. Zo worden mensen samengebracht door mensen!

Groeze Zakendeal Videobutler

Er is maar één manier om er achter te komen wat de werkelijke toegevoegde waarde van de Videobutler is, dat is ermee starten en het gewoon gaan doen! Dat kan met deze Groene Zakendeal. Wij bieden u de mogelijkheid om laagdrempelig in- en uit te stappen.

Ons aanbod:

  • Gratis intake en inventarisatie
  • Geen aansluitkosten
  • Maandelijks opzegbaar

Meer weten over Videobutler? Kijk op de website www.videobutler.nl

logo-videobutler-2018

Ruim 2500 zonnepanelen vergroenen cateraar Maison van den Boer

Nederlands grootste partycateraar, Maison van den Boer, heeft het dak van haar centraal servicecentrum in Veghel getransformeerd naar een duurzame energiecentrale. Op dat dak plaatste KiesZon deze maand ruim 2.500 zonnepanelen. Daarmee gaat de cateraar, opgericht in 1906, elk jaar meer dan 600.000 kWh aan duurzame energie opwekken.

Milieuvriendelijkheid staat bij Maison van den Boer hoog in het vaandel. Zo is verantwoord omspringen met energie, zowel met betrekking tot het verbruiken als het opwekken ervan, een belangrijk thema binnen het MVO beleid van het familiebedrijf. Noud van den Boer, vierde generatie en DGA, had de eer het laatste zonnepaneel op het dak in Veghel vast te schroeven. Na de symbolische handeling sprak hij van een nieuwe mijlpaal voor Maison van den Boer op het gebied van de inpassing van duurzaamheid. “Met deze ontwikkeling maken we een grote stap naar onze ambitie als milieuvriendelijkste partycatering-keuken. Het zou natuurlijk fantastisch zijn wanneer we als gehele horeca-branche een serieuze vergroening in onze activiteiten kunnen realiseren.

Voor de ontwikkeling, financiering, realisatie en exploitatie van het zonnedak ging Maison van den Boer in zee met KiesZon uit Rosmalen. Gideon Overwater, directeur KiesZon, is enthousiast over de samenwerking met Maison van den Boer. “Maison van den Boer en KiesZon lijken op elkaar, zij zijn een full service evenementenorganisatie en wij een full service solar bedrijf. We ontzorgen. Daarnaast is vakmanschap een centrale kernwaarde voor beide bedrijven. Dat verklaart de succesvolle en prettige samenwerking.

Het exacte aantal zonnepanelen dat door KiesZon geplaatst werd betreft 2.536. Met dat aantal gaat Maison van den Boer elk jaar 640.000 kWh aan groene stroom opwekken. Dat is te vergelijken met het verbruik van 182 huishoudens. In termen van bespaarde kilo’s CO2 zorgt het zonnedak van de Veghelse cateraar elk jaar voor een besparing van 384.000 kg.

Ruim 2500 zonnepanelen vergroenen cateraar Maison van den Boer

Pon Power introduceert Cat Solar zonnepanelen

Pon Power stapt met Cat Solar in duurzame energie

Gedreven vanuit de energietransitie hebben Pon Power en Caterpillar de volgende stap gezet om gebruik te maken van duurzamere energiebronnen. Naast emissiereductie door middel van zuinigere en schone motoren ligt de focus van Pon Power ook op de kansen die de energietransitie met zich meebrengt. Met de introductie van de Cat Solar zonnepanelen biedt Pon Power – als eerste Caterpillar dealer in Europa – ondernemers en instanties een duurzaam alternatief voor het opwekken van stroom.

Pon Power stapt met Cat Solar in duurzame energie

Meer efficiency

De Cat Solar zonnepanelen maken gebruik van de Thin Film Technology Advantage. De opbrengst van een Thin Film modulesysteem kan tot 10% hoger zijn dan die van de beste multikristallijne zonnesystemen. Daarnaast hebben ze het huidige wereldrecord voor CdTe PV-module efficiency op naam - waarbij maar liefst 18.2% efficiency behaald kan worden - bij meer geavanceerde grote modules. Cat Solar zonnepanelen bieden de mogelijkheid om grotere vermogens op een relatief kleine netaansluiting te realiseren. Daarnaast kan door het innovatieve systeem meer vermogen geïnstalleerd worden op een kleiner dak. De zonnepanelen zijn volledig ontwikkeld in de Verenigde Staten, waarbij zowel de kwaliteitsconstructie als het innovatieve design een belangrijk uitgangspunt zijn. Ook wanneer er sprake is van een warm klimaat, vochtige omstandigheden of schaduw, produceren de Cat Solar zonnepanelen meer energie. Met als gevolg lagere kosten.

Totaaloplossing

Cat Solar zonnepalen zijn volledig te integreren met huidige installaties zoals een warmtekrachtinstallatie of noodstroomvoorziening. Bovendien worden de Cat Solar zonnepanelen geleverd met Cat garantie en is monitoring en performance bewaking mogelijk.
Meer informatie: pon-cat.com/zonnepanelen

Firma Diepstraten installeert als eerste klant Cat Solar

Eigenaar Jan Diepstraten van firma Diepstraten tuinbouw uit Etten-Leur: “Veel van het werk op onze kwekerijen wordt gedaan door buitenlandse seizoenwerkers. Om hen onderdak te bieden wilden we op het terrein een 42x18 meter groot verblijf bouwen. Dat vond de gemeente goed, maar wel onder de voorwaarde dat de energievoorziening duurzaam zou worden. Een mooi initiatief, maar wel nieuwe materie voor ons.” Omdat Diepstraten ook een Cat warmtekrachtkoppeling centrale had staan was de koppeling met Cat Solar snel gemaakt. De opbrengst van de 1011 hightech Cat Solar panelen, die geïnstalleerd zijn, is een jaarlijkse energieproductie van 112,5 MWh. Dat is meer dan Diepstraten nodig heeft voor zijn verblijf. Het overschot levert hij aan de kas, waarmee hij een besparing realiseert op zijn stroomverbruik in de kas. Bovendien werd de investering aangevuld met de SDE-subsidie die Diepstraten heeft aangevraagd.

Over Pon Power

Pon Power B.V. is een werkmaatschappij van familiebedrijf Pon en is sinds 1926 de officiële dealer van Caterpillar motoren en power systems voor Nederland. Pon Power is marktleider voor energieoplossingen en door haar uitgebreide kennis per markt levert het bedrijf meer dan een motor of generator alleen. Zoals advies op maat van toegewijde adviseurs die weten wat er bij de klant speelt, snelle service door het wereldwijde servicenetwerk van Caterpillar en een uitgebreid servicediensten-aanbod. Kijk voor meer informatie op pon-cat.com.