Beken kleur, lease groen bij Kyoto Lease

Echt duurzaam ondernemen betekent heldere keuzes maken en serieuze stappen zetten.

Wij willen bekend staan om de kwaliteit van ons advies, om onze betrokkenheid en om onze focus, niet om onze marktpositie. Ons bedrijf, vernoemd naar de Japanse stad waar de eerste mondiale klimaatconferentie werd gehouden, is de groenste leasemaatschappij van ons land. De nauwe samenwerking met Triodos Bank, de groene bank in ons land, onderstreept onze kleur en drive nog extra.

Met onze leasing van personenauto's en bedrijfswagens dragen wij dus serieus bij aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. Door gedegen voorselecties hebben wij voor iedere toepassing en in elke prijsklasse altijd een geschikte auto binnen ons gamma. Het aanbod omvat alle duurzame personenwagens en bedrijfsauto’s die in Nederland bij de dealers te bestellen zijn. Wij leveren de auto's via alle bekende leasevormen, desgewenst inclusief leasefiets. Ook kunnen we u helpen wanneer u uw leaseauto wilt delen, zonder administratieve rompslomp. Betalen in circulair geld? Kan ook, wij accepteren naast Euro's ook Uniteds. Dat wij samenwerken met bewezen groene leveranciers en partners spreekt voor zich. Alle beetjes maken samen een groot verschil.

Onze voordelen

  • Altijd een persoonlijk en pragmatisch op uw organisatie gericht advies over duurzame mobiliteit
  • Persoonlijk contact met een vaste adviseur
  • Veel kennis over alle duurzame auto’s
  • Vergelijkingen van Total Cost of Ownership op basis van werkelijk brandstofverbruik
  • Ook hulp en advies bij o.a. keuze en plaatsing van laadpalen
  • Groene financiering door samenwerking met Triodos bank

Voordelen van een duurzaam wagenpark

  • Goed voor het bedrijfsimago en steeds vaker vereist bij aanbestedingen
  • Elektrische auto’s steeds interessanter qua prijs en inzet
  • Geen / minder CO2 uitstoot

Persoonlijk groen advies

Bij onze advisering werken wij vanuit onze passie voor duurzame mobiliteit. Bovendien nemen wij in ons advies meteen mogelijke toekomstige landelijke en regionale regelgeving op milieugebied mee.

U kunt dus altijd rekenen op een gratis en vrijblijvend adviesgesprek over duurzame mobiliteit met een van onze adviseurs, waarbij úw wensen, úw wagenpark en uw ambities centraal staan.

Door de snelle opkomst van elektrisch rijden, neemt het aanbod aan interessante auto's vrijwel dagelijks toe. Eerlijk, goed advies, daar kunt u altijd op rekenen.

Wordt u klant bij ons, dan krijgt u bij bestelling van uw leaseauto voor 1 maart 2022 een gratis set all season banden in uw leasecontract. Hierdoor rijdt u het hele jaar optimaal veilig en zuinig op één set banden, in plaats van een deel van het jaar op winterbanden die ook weer een deel van het jaar opgeslagen liggen. Ook dát valt bij ons onder de noemer duurzaam denken en doen. Welkom!

Kijk voor meer informatie op de website van Kyotolease en neem hier contact met ons op.

Onze partners