Belgische Ecostal levert nu Zeversolar-omvormers

De Belgische groothandelaar in PV-installaties Ecostal biedt zijn klanten met onmiddellijke ingang het volledige assortiment omvormers van SMA-dochterbedrijf Zeversolar. Daardoor zijn een- en driefasige gecertificeerde Zeversolar-omvormers met een vermogen van 1,5 tot 20 kW in heel België binnen 24 uur leverbaar.

Het hoofdkwartier van Ecostal-centrale bevindt zich in de regio Wallonië, en het bedrijf beschikt over twee distributiecentra met een magazijnoppervlak van meer dan 3.000 m2. Het assortiment omvat alle componenten voor de bouw van zonnestroominstallaties. Sinds de oprichting in 2008 heeft Ecostal in de Benelux-landen voor meer dan 20.000 installaties producten geleverd.

Claudio Lot, bedrijfsleider van Ecostal: "De apparaten van Zeversolar zijn een aanvulling op ons productaanbod in de vorm van betaalbare, eenvoudige en betrouwbare apparatuur. Ze zijn vooral geschikt voor prijsbewuste gebruikers die geen concessies willen doen aan kwaliteit, een goede monitoring en een betrouwbare, snelle service." Zeversolar heeft in Duitsland een Europees servicecenter dat een apparaat indien nodig binnen enkele dagen kan omruilen.

Andreas König, Sales Director Europe bij Zeversolar, gaat ervanuit dat de Belgische markt in de komende jaren opnieuw zal groeien: "Wij zijn al jaren actief in de Benelux en zien de laatste tijd dat de belangstelling voor PV-installaties ook in België weer toeneemt. De samenwerking met Ecostal is een belangrijke stap om ook in een groeimarkt snel en betrouwbaar te kunnen leveren."

Voor inzet van zijn apparaten in België stelt Zeversolar alle benodigde technische informatie, de gratis cloudgebaseerde monitoringsoftware ZeverCloud en de planning software ZeverPlan in het Frans en het Nederlands beschikbaar.

Belgische Ecostal levert nu Zeversolar-omvormers

Over Zeversolar

Zeversolar is een dochteronderneming van de vooraanstaande omvormerfabrikant SMA Solar Technology AG. De in 2007 opgerichte onderneming produceert betrouwbare en voordelige PV-omvormers die uitblinken door hoge kwaliteit en een lange levensduur. Zeversolar heeft filialen in Duitsland en Australië en meer dan 290 medewerkers in dienst. Het Europese servicecenter van Zeversolar bevindt zich in Duitsland.
Ga voor meer informatie naar www.zeversolar.com

Zeversolar-Logo

Onze partners