De beste elektrische auto's van 2017!

In 2017 werden er gelukkig veel nieuwe elektrische auto's op de markt gebracht. Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden. Het is goed voor het milieu en is uiteindelijk een stuk goedkoper. De aanschaf er van is vaak eventjes een zure appel. Je verdient het zeker binnen no time terug. De moeite waard dus. Hopelijk zet de trend van elektrische rijden zich voort. Dit is namelijk een stuk beter voor het milieu!

Elektrische auto's zijn een heel stuk minder vervuilend. Het is dan ook een stuk milieuvriendelijker om een elektrische auto te rijden. De fabrikanten beloven alleen nog maar meer elektrische auto's op de markt brengen. Goed nieuws voor het milieu dus. Als deze trend zich voortzet is dat zeker goed nieuws voor onze ozonlaag en de smeltende gletsjers.

De beste elektrische auto

De beste elektrische auto's van 2017

We hebben een lijstje gemaakt met de beste elektrische auto's van dit jaar. Hierbij hebben we natuurlijk gekeken naar het uiterlijk van de auto en inhoud! Over smaak valt te twisten. Als een paal boven water: er zitten ongetwijfeld modellen bij die je graag zou willen hebben. We hebben daarom ook gekeken naar het financiële aspect in het overzicht.

Nissan Leaf

De Nissan Leaf is een veel verkochte elektrische auto. Dit vooral omdat deze er blits uitziet en niet zo duur is. Het is een goed betaalbare auto (€35.000,-). Al jaren lang is Nissan bezig met deze elektrische auto. Ze hebben nu een model op de markt gebracht wat echt goed is. Wanneer je een snellader gebruikt is je auto voor 80% opgeladen binnen 40 minuten.

BMW i3

De BMW i3 heeft een zeer eigentijds design. Het model bestond al langer. Deze uitvoering heeft een ware makeover gekregen. Je kunt met de auto zo'n 300 kilometer elektrisch rijden. Deze BMW kost minimaal €40,000,- Een wat duurdere aankoop maar het geld zeker waard! Tenminste wanneer je een liefhebber van BMW bent.

Renault Zoe

De Renault Zoe is een goed betaalbare auto die ook al als occasion te krijgen is. Deze kost ruim €30.000 in aanschaf. De auto laad enorm snel op. Binnen 30 minuten is je auto voor zo'n 80 procent vol. Het voordeel van deze auto is de ruime laadruimte. Het design van deze auto is ook zeer strak. Over smaak valt te twisten natuurlijk.

Tesla Model S

Een Tesla Model S is van 0 tot 100 km/u in 2,7 sec. Deze auto koop je al vanaf zo'n 40.000 euro. De standaard batterij zorgt voor een bereik tot 490 kilometer. Deze is eventueel te upgraden tot een verbruik van 613 kilometer. De auto ziet er top uit en is razendsnel. Elektrisch rijden was nog nooit zo leuk!

Onze partners