De duurzame jurk voor elke vrouw

Groot liefhebber was ze van de jurken van King Louie, tante Betsy en Hema. Nadat ze besloot om bewuster te gaan leven begon ze met haar zoektocht naar duurzame varianten. Uren zocht ze naar betaalbare en moderne duurzame jurken. Het resultaat viel tegen en zorgde voor het begin van een nieuwe onderneming. Maak kennis met Karine van der Meulen. Eigenares van Fairly Dressy.

Fairly Dressy Blogfoto1

Duurzaam & trendy

Op de eerste dag van 2014 werd Fairly Dressy ‘geboren’. Het merk dat draagbare en comfortabele jurken maakt. De kleding wordt in een kleine oplage gemaakt en is dus origineel en betaalbaar. Naast kleding verkoopt Fairly Dressy sinds een jaar ook Fairtrade sieraden en accessoires waaronder exclusieve Fairtrade leren tassen uit Afghanistan die lokaal worden gemaakt. 

Wat zo bijzonder is aan de jurken van Fairly Dressy is dat Karine het hele productie proces onder haar hoede neemt. Van het ontwerpen tot aan het maken van de jurken. Karine pakt het werk met beide handen aan. Alle jurken zijn gebaseerd op het eerste model dat ze uitbracht en verkrijgbaar in diverse maten. Perfect voor de Nederlandse vrouw die vaak nét iets groter is dan de gemiddelde, Europese dame.

Fairly Dressy Blogfoto2

Mode is geen wegwerpproduct

Fairly Dressy Blogfoto3De kleding van Fairly Dressy is origineel, handgemaakt en uniek. Draagbaar voor vrouwen van alle leeftijden en dankzij het design, tijdloos. Twee keer per jaar komt er een nieuwe collectie uit. Hiermee maakt het merk een statement naar de reguliere mode-industrie. Mode is geen wegwerp product. Het is een belangrijk deel van ons leven wat een grote impact heeft op onze maatschappij.

Als groot liefhebber van Fair Fashion ontvang ik Fairly Dressy met open armen. Meer zien van dit merk? Bezoek dan zeker de stand tijdens de Swan Market 17 april in Rotterdam.
Leuk weetje voor wie ook opzoek is naar duurzame mode; Fairly Dressy heeft momenteel een mooie samenwerking met Groene Zaken.

Onze partners