De natuur ruiken, proeven en voelen tijdens een groen bedrijfsuitje

Begonnen vanuit het idee om anderen mee te nemen in haar liefde voor groen, is ‘De Groene Reis’ ontstaan. Als natuurliefhebber en -expert neemt Hetty Versnel verschillende teams en bedrijven in de regio’s Den Haag en Amsterdam mee op een reis door de natuur om te ruiken, te proeven en te voelen wat deze allemaal te bieden heeft. In verschillende wandelingen van ongeveer 2 uur wordt je creativiteit en kennis over de natuur in the picture gezet en kom je via teambuilding activiteiten meer te weten over wat voor impact niet alleen de mensheid, maar ook jouw bedrijf heeft op de natuur.

Wandelen, wandelen, wandelen

In de coronatijd deed men niet anders dan wandelen in de natuur. Thuiswerken? ‘Even een rondje wandelen in het park tijdens de pauze hoor!’. Op vakantie in eigen land? ‘Laten we naar de duinen gaan, daar kun je zo mooi wandelen!’. Zo ook Hetty, maar haar liefde voor de natuur begon al op een jonge leeftijd. “Ik was best een wild kind en voelde ondanks dat ik opgroeide in de stad, toch een ontzettende drang om de natuur in te gaan. Omdat ik voelde dat groen me goed deed”. In plaats van die wilde drang af te kappen en in te kaderen, zette Hetty deze om in de kracht en vrijheid om naar buiten te gaan en anderen hierin mee te nemen. Zo besloot ze in de coronatijd dan ook om definitief de switch te maken naar het ‘groene ondernemerschap’ en combineert ze haar kennis, onder andere opgedaan in het toerisme en tijdens haar studie Environmental sciences, met haar liefde voor de natuur om de wandelingen van De Groene Reis tot een succes te maken.

Ook natuurinclusief ondernemen?

Voor veel bedrijven is de transitie maken naar natuurinclusief ondernemen erg lastig. Daarbij zijn creativiteit en proactiviteit enorm grote onderdelen en hier besteedt Hetty dan ook veel waarde aan. Binnen haar eigen bedrijf, maar ook tijdens de wandelingen. “Het is van belang dat je het natuurinclusief ondernemen uiteindelijk meetbaar maakt zodat je het kan communiceren naar klanten, medewerkers en dat je je doelen kunt bereiken. Dan proef je resultaat in plaats van dat je ‘eindeloos aan het groen wezen bent’. En van resultaat krijg je weer energie!”.

Ontdek de Groene Reis zelf

 Om de natuur te kunnen beschermen, moet je weten wat er nu gaande is, hoe de natuur zich ontwikkelt en wat voor situatie je naartoe wil. De Groene Reis maakt dit zichtbaar én tastbaar. Ook op zoek naar het perfecte teamuitje waar je niet alleen maar geniet van een leuke activiteit, maar ook educatief en teambuildend bezig bent? Ontdek alle mogelijkheden en de wandelingen van De Groene Reis online of neem direct contact op met Hetty voor een maatwerk wandeling.

Onze partners