Deze elektrische Pick-up gaat concurreren met de Tesla Cybertruck

Alpha Motor Corporation heeft de nieuwe SUPERWOLF™ onthuld, de puur elektrische pick-up van het autobedrijf. De SUPERWOLF™ wordt geleverd met vier grote deuren en is gebouwd op een gedeelde architectuur die de eerder getoonde WOLF+™ aandrijft. Het is een multifunctioneel avontuurlijk voertuig dat de bruikbaarheid, binnenruimte en aanpasbaarheid verder uitbreidt, terwijl het DNA van zijn revolutionaire voorganger behouden blijft. Het is ontworpen met het oog op het praktische, met een cabine-architectuur die plaats biedt aan vier passagiers en een grote laadvloer voor vracht. 

De SUPERWOLF™ opent nieuwe mogelijkheden voor elektrische vrachtwagens door integratie van componenten om de functionaliteit en maatwerk te verbeteren. Hoogwaardige offroad-verlichting van RIGID Industries is overal in de SUPERWOLF™ aanwezig.

Een combinatie van E-SERIES PRO 6” -lampen die onder elke koplamp zijn geïnstalleerd en dubbele E-SERIES PRO 10” -lampen die centraal op de bumperbalk zijn gemonteerd, zorgen voor een beter zicht tijdens het rijden, terwijl een reeks RADIANCE POD XL 4” -lampen aan de voorkant van de koplampen is gemonteerd. de imperiaal, die adembenemende verlichting biedt voor elk offroad-avontuur. 

KMC of WHEEL PROS voegt nog meer waarde toe aan de SUPERWOLF™ met de KM545 TREK , een modern mesh-wiel gebouwd voor duurzaamheid, en het verbluffende KM718 SUMMIT beadlock- wiel. KMC herdefinieert prestaties op en naast het asfalt sinds 1982. Met vernieuwende stijlen en meedogenloos streven om de mogelijkheden te confronteren. KMC Wheels zijn ontworpen voor de barrière-doorbrekende, spelveranderende individuen die het conventionele denken in de autosport trotseren en machines gebruiken om het onmogelijke voor elkaar te krijgen.

De voertuigsamenstelling van SUPERWOLF™ omvat staal-, aluminium- en koolstofvezels. Het wordt geleverd in een vierwielaangedreven (4WD) systeem met een trekvermogen van 3.050 kg (6.724 lbs) en een acceleratie van nul tot zestig mijl per uur in 6,5 seconden. Het voertuig is bedoeld om te worden uitgerust met een lithium-ionbatterij van 75 tot 85 kilowattuur met een bereik van naar schatting 275 mijl. 

De afmetingen van het SUPERWOLF™-voertuig zijn ongeveer 5450 mm (214 inch) lang, 1995 mm (79 inch) breed en 1760 mm (69 inch) hoog. De laadvloer van de vrachtwagen is ongeveer 1652 mm (65 inch) lang, 1490 mm (59 inch) breed en 458 mm (18 inch) diep, voor een totaal van 40 kubieke voet aan opslagruimte voor vrachtwagens. Een extra laadbaklengte van 1016 mm (40 inch) kan beschikbaar komen met een trekhaak voor de laadbakverlenging. 

De gedurfde nieuwe SUPERWOLF™ werd onthuld in een natuurlijke zeetint genaamd Santa Monica Mist, geïnspireerd op de verfrissende uitstraling van het beroemde strand in Californië. 

Aanvullende informatie over de SUPERWOLF™, inclusief de prijs, is beschikbaar op de website van Alpha Motor Corporation.

BRON: Alpha Motor Corporation

Bekijk hier de lancering van de SUPERWOLF™ Electric Truck 


Onze partners