Duurzaam installatiebedrijf dankzij composiet

Duurzaamheid was nog nooit zo belangrijk voor bedrijven als dat het tegenwoordig is. Waar bedrijven er vroeger wel onderuit kwamen als ze niet zo duurzaam waren, is het in deze tijden lang niet meer zo eenvoudig. Sterker nog, het niet duurzaam zijn van een bedrijf kan ervoor zorgen dat bedrijven geen klanten meer krijgen. Composietplaten kunnen de helpende hand bieden aan installatiebedrijven voor een hogere duurzaamheid.

Duurzaam in de bouw

Klanten willen graag duurzaamheid, en ze verwachten van installatie bedrijven dat ze dat aanbieden. Wees daarom als bedrijf zo duurzaam mogelijk, en behoud je klanten. Bij installatie bedrijven lijkt het wellicht lastig zijn mee te doen met duurzaamheid, maar toch zijn er tal van mogelijkheden. Eén van die mogelijkheden is gebruik te maken van platen van aluminium composiet. Platen van composiet hebben veel voordelen. Niet alleen qua duurzaamheid staan ze vooraan in de rij van gebruikte voorwerpen in de bouw. De platen van composiet zijn weerbestendig en zeer slijtvast, waardoor ze breed inzetbaar zijn – zowel binnen als buiten. Met al deze voordelen zijn de platen goed te gebruiken voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld voor interieurdesigns, valse plafonds en andere soorten muurbekleding.

Aluminium composiet

Ook als installatie bedrijf kun je goed gebruik maken van aluminium composiet platen. De platen bestaan uit een kern gemaakt van zwarte kunststof, en zijn omgeven van een laag van aluminium. En dat is niet het enige, want tussen die twee lagen zit nog een laag met lage dichtheid van polytheen. De voordelen van een composiet plaat is dus zeker niet alleen de duurzaamheid. Ze zijn ook nog ontzettend licht van gewicht en daardoor een perfecte optie om mee te werken. Bovendien zijn de platen van aluminium composiet zeer brandbestendig, waardoor de platen nog breder inzetbaar zijn. Alles bij elkaar zijn de voordelen van composiet platen.

Onze partners