Duurzaam verdienen aan je private lease auto

Met een steeds meer opkomende deeleconomie en de drive om duurzaam te gaan leven, zoeken we vaker nieuwe oplossingen om hieraan te voldoen. Je eigen bezittingen delen met je buren kenden we al, maar heeft SnappCar een nieuwe oplossing: private leasen en delen!

Private lease

Met private leasen krijg je een auto van een private leasemaatschappij in bruikleen. Maandelijks betaal je daar een vast bedrag over, waarbij kosten zoals onderhoud, verzekeringen en belastingen inbegrepen zitten. Normaliter mag je je auto niet delen op autodeelplatformen zoals SnappCar, maar via SnappCar Private Lease zit het net wat anders. Bij SnappCar mag je wel je private leaseauto aanbieden op hun autodeelplatform, waardoor je gemakkelijk een deel van de private lease kosten terug kan verdienen!

Keyless

Wanneer je besluit om je private leaseauto te delen op het platform, kun je er ook nog voor kiezen om de Keyless-technologie in je auto te laten bouwen. Hiermee kunnen huurders van jouw auto gemakkelijk je auto openen met de SnappCar app en zijn zowel huurder als verhuurder niet meer afhankelijk van elkaar. Daarnaast verdienen verhuurders met Keyless gemiddeld €350 per maand, omdat Keyless auto’s populair zijn. Zo heb je nog makkelijker je leasekosten terugverdiend en is autodelen nog aantrekkelijker.

Milieubewust

Door je auto te delen ben je bewust dan wel onbewust bezig met een duurzamere toekomst, aangezien autodelen ervoor zorgt dat er minder CO2 uitstoot is en er minder auto’s op de weg zijn. Wist je dat autodelen via SnappCar al 1.633.867 ton CO2 heeft bespaard? Wanneer er minder auto’s op de weg zijn, zijn er ook niet zo veel grijze parkeervakken nodig. Deze kunnen weer opgevuld worden door groen en recreatie. Delen is niet alleen leuk, maar het is een levensstijl.

Onze partners