Ecobrush is de meest duurzame verfkwast die er bestaat

Mogelijk herkent u dit probleem. U wilt gaan verven maar de kwasten staan uitgedroogd in een potje. U moet dus naar de winkel voor een nieuwe kwast. Ook voelt u zich een beetje schuldig om de uitgedroogde kwast zomaar in de prullenbak te gooien. Het is immers chemisch afval en u zou deze in moeten leveren bij de milieu straat in uw gemeente.

OF: U wilt de kwast even moet opbergen zonder dat deze uitdroogt nadat u de eerste grondlaag heeft aangebracht. Dat kan met keukenfolie of in een potje met water of terpentine. Als u de kwast weer wilt gebruiken moet deze weer uit de folie worden gehaald of worden afgeveegd aan een doek of krant en zijn de punten beschadigd zodat het resultaat minder is. Dit is lastig en geeft vaak rommel.

Of: U wacht totdat u een vrije dag heeft om aan een schilderklus te beginnen omdat u anders wordt gestoord en de kwast uitdroogt.

BrushKeeper levert u de oplossing!

Brushkeeper-set de Luxe is Brushkeeper met EcoBrush voor de consument en de professionele klusser. In de Brushkeeper de Luxe kan een standaard verfkwast eenvoudig  worden ingebracht tijdens de pauze van een verfklus (tot wel 5 dagen) of gevuld met vloeistof voor langere tijd (maanden, jaren) zonder dat deze uitdroogt of beschadigt. Tezamen met EcoBrush, een professionele kwast geschikt voor acryl en alkyd, vorm het een perfecte match waardoor u altijd een kant-en-klare soepele kwast in huis hebt. Ook wordt hij vanzelf in enkele dagen helemaal schoon indien deze in de vloeistof is gezet.

BrushKeeper is niet alleen handig en goedkoop, maar EcoBrush is, in combinatie met Brushkeeper, de meest duurzame verfkwast die er bestaat ! Vanwege de besparing van miljoenen weggooi-kwasten per jaar en veel chemisch afval zoals terpentine en folie met verf. Zo bestaat BrushKeeper uit recyclebare PET fles,RVS bus, synthetische haren (zowel geschikt voor acryl als alkyd), FSC gekeurde ongelakte steel, recyclebare verpakking en toonbankdisplay en is alles aan BrushKeeper duurzaam gefabriceerd in Nederland met een zo klein mogelijke CO2 footprint.

De Brushkeeper de Luxe zonder kwast is beschikt voor alle standaard ronde verfkwasten maat 14. Binnen enkele maanden volgen maten 10, 12 en 16.

Brushkeeper PRO is een smalle verfkwasthouder waarin tijdens een verfklus, op eenvoudige wijze een standaard verfkwast kan worden ingebracht zodat deze niet uitdroogt of beschadigt. Uit enquêtes onder professionele schilders bleek dat deze gewaardeerd te worden met een 8! En minimaal gemiddeld 20 minuten per dag aan tijd te besparen. Gerekend met een uur prijs van € 35 en 200 werkzame dagen is dit een besparing van € 2.333 per schilder per jaar voor een paar tientjes.

Met name onze toonbankdisplay op de verfmengbalie is een prima tool voor verkoop en klantenbinding.

Zowel op het innovatieplein van de SGA beurs als tijdens de Nationale Uitvinders dag op Paleis Soestdijk heb ik heel veel positieve reacties mogen ontvangen.

Met name diegenen die EcoBrush met BrushKeeper hebben gebruikt zijn zeer positief over de kwaliteit, het gebruiksgemak en het gegeven dat je meehelpt de wereld mooier en schoner te maken.

Je kunt dit product direct bestellen via deze link

BrushKeeper staat vermeld op de volgende duurzaamheidslijsten:

  • VoorDeWereldVanMorgen van ASN Bank
  • Duurzame Dinsdag 2020
  • Top 100 duurzame bedrijven Kamer van Koophandel

Op 24 oktober 2020 was Brushkeeper te zien in het RTLZ programma DoeMaarDuurzaam

Sinds begin 2021 is Brushkeeper opgenomen in de rubriek SamenSnellerDuurzaam van Urgenda

Mocht u meer willen weten dan kunt u informatie vinden op onze website www.brushkeeper.nl

Onze partners