Een duurzaam bedrijfsmodel met LED verlichting

De veranderingen in de installatietechniek gaan razendsnel. IoT (Internet of Things), 3D printen van installatieonderdelen en smart lighting met led verlichting zijn hiervan een paar voorbeelden. Hoe ziet jouw nieuwe bedrijfsmodel eruit? De installateur van de toekomst is de lokale ondernemer met de juiste technische knowhow.

Als hightech servicebedrijf kun je de meest ingewikkelde systemen installeren. Met gebruikmaking van de laatste slimme technologie. Niet alleen slimme techniek maar ook sharen met projectontwikkelaars, bouwbedrijven, architecten, andere installateurs en leveranciers, zoals Ledwereld. Jij hebt jouw expertise, andere bedrijven zijn in andere of diepere delen van techniek gespecialiseerd.

Gebruikmaken van kennis

Maak op een gezonde manier gebruik van elkaar. Werk vooral samen, dat is het nieuwe zakelijk. Verkrijg op die manier opdrachten van bekende fabrikanten van hightech oplossingen. Bijvoorbeeld ziekenhuizen, verzamelplaatsen van de meest hoogwaardige en hypermoderne technologische oplossingen en verlichtingen. Richt je met je installatiebedrijf van de toekomst op ketenintegratie. Zo kun je de toekomst van je bedrijf garanderen en uitbouwen. Samen met LED verlichting van Ledwereld.

Duurzaam

Dat led verlichting duurzaam is weet je. Ledwereld.nl is gespecialiseerd in led-verlichting van de hoogste kwaliteit. Voor elke situatie vind je er de juiste oplossing. Maak daar gebruik van! Het is niet alleen maar besparen tot wel 90% op de energiekosten, het is nieuwe technologie ontdekken en omarmen. Aanpassen aan de nieuwe snelheid en het hele installatie en verlichtingsproces slimmer en duurzaam maken. Stel ook de mens, jouw klant, centraal en ga vanuit dat idee denken (human centric lighting). Blijf, zonder dat je jouw eigen talent vergeet, communiceren met je opdrachtgevers, met andere installateurs en met leveranciers. Wordt de klantvriendelijke installateur. Bind klanten aan je door jouw intrinsieke motivatie, je creativiteit en je bevlogenheid. Ben jij klaar voor het duurzame bedrijfsmodel? Begin bij Ledwereld!

Onze partners