Eindelijk een vrolijke podcast die duurzamer leven haalbaar maakt én leuk!

Onsje groener De vrolijke podcast die duurzamer leven haalbaar maakt én leuk! Eindelijk een podcast die je inspireert om je leven groener in te richten zonder opgeheven vingertje! 

In de podcastserie Onsje Groener hoor je elke week hoe vriendinnen Saskia en Beathe hun leven wat duurzamer in gaan vullen. Ervaringen van alledag gecombineerd met hacks, slimme alternatieven en challenges zorgen voor een vrolijke en inspirerende podcast.

Saskia Sampimon-Versneij (38) is moeder van Frank en oprichtster van thegreenlist.nl, het lifestyle magazinevoor mensen die groener willen leven. Ze is al bijna dan duizend dagen bezig om haar leven, en dat van haar gezin, groener in te richten. Beathe (40 is moeder van twee dochters heeft een drukke baan en sociaal leven en staat eigenlijk aan het begin van haar duurzame zoektocht.

Beathe wil heel graag en vindt het ook belangrijk, maar weet vaak niet hoe ze haar dagelijkse leven wat groener kan inrichten. Gelukkig is Saskia al verder en kan ze Beathe meenemen in de zoektocht. De vriendinnen nemen de onderwerpen bloedserieus, maar zichzelf niet altijd. De afleveringen zijn zonder opgeheven vingertje, maar zeker inspirerend en laten je zien dat je eigenlijk op een makkelijke manier je leven al een onsje groener kunt inrichten.

Saskia woont met haar man en zoontje (7 jaar) in Ouderkerk aan de Amstel. Zij werkte als redacteur en verslaggever bij BNN en RTL waarna ze overstapte naar de bureauwereld als Creative Producer en later als PR-Manager. Momenteel werkt Saskia als Senior Content Producer bij ABN AMRO. Sinds 2020 besteedt ze al haar beschikbare tijd aan thegreenlist.nl.

Beathe woont met haar vriend en twee dochters (7 & 5 jaar) in Amsterdam Noord. Werkt al 15 jaar in de media waarbij ze verschillende commerciële rollen heeft vervuld bij RTL en nu al enige tijd verantwoordelijk voor de commerciële strategie van Koffietijd. Daarnaast heeft ze een liefde voor podcasts en is ze graag actief in de natuur ze vindt dan ook dat we beter voor deze natuur moeten zorgen.

Onze partners