Electric Motorcycles uit Groningen winnaar Groene Zakendeal

Electric Motorcycles uit Groningen is de winnaar geworden van de Groene Zakendeal om kosteloos mee te gaan met de handelsmissie naar de World Sustainable Energy Days (WSED) in Oostenrijk, het grootste duurzame energie evenement van Europa met een apart congres over E-Mobility & Smart Buildings.

De handelsmissie is met name interessant voor bedrijven die actief zijn in duurzame energie en/of elektrische mobiliteit en op zoek zijn naar internationale kansen en het vinden van buitenlandse partners. Oostenrijk is op beide vlakken al heel ver en biedt interessante kansen voor Nederlandse bedrijven. Marchel Bulthuis van Electric Motorcycles uit Groningen importeert al de prachtige elektrische motorfiets Johammer uit Oostenrijk en is daarnaast ook actief in innovatieve oplaadoplossingen voor elektrische motorfietsen. Want naast elektrische auto’s zijn er nu ook prachtige elektrische motorfietsen verkrijgbaar en kan ook motorrijden nu zonder emissie. Een prachtige match! 

Inschrijven voor deze Hansa Green Tour Wintereditie kan overigens nog steeds, er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar.

Electric Motorcycles Winnaar 2018 Groene Zakendeal

 

Onze partners