Enphase Energy introduceert de AC batterij in de Benelux regio

Enphase Energy, Inc. (NASDAQ: ENPH), een wereldwijd energietechnologiebedrijf en 's werelds toonaangevende leverancier van micro omvormers, heeft vandaag bekend gemaakt dat het zijn AC batterij-oplossing beschikbaar stelt voor installateurs en consumenten in de Benelux regio. De Enphase AC-batterij is een belangrijk onderdeel van de Enphase Home Energy Solution, een geïntegreerde oplossing dat zonne-energie, energiebeheersing en opslag combineert.

"We zijn blij met de groeiende vraag van zowel installateurs als huiseigenaren in de Benelux-regio voor het batterijopslagsysteem van Enphase", aldus Robert Gruijters, marketing directeur, EMEA bij Enphase Energy. "Een energieopslagoplossing van 4.8kWh kan door één persoon in minder dan twee uur worden geïnstalleerd." Feedback van installateurs uit andere landen geeft aan dat de Enphase AC batterijopslagsysteem de eenvoudigste en veiligste oplossing is die de markt op dit moment aanbiedt.

Enphase Energy introduceert de AC batterij in de Benelux regio 1

De modulaire grootte van 1.2kWh per Enphase AC-batterij stelt installateurs in staat om elke installatie op maat te maken en om de unieke energiebehoeften van huiseigenaren te kunnen aanpassen.Tevens biedt deze oplossing de flexibiliteit om in de toekomst nog meer batterijen te kunnen toevoegen, wanneer het energieverbruik van huiseigenaren over de tijd verandert. De flexibele aard van de AC-architectuur en het softwareplatform heeft het systeem maximaal voorbereid op de toekomstige regelgeving en tariefveranderingen. "De kleine en modulaire AC-batterijen van Enphase zijn eenvoudig te installeren, veilig en zijn beschikbaar voor zowel consumenten met een bestaand zonne-energiesysteem alsmede consumenten die op het punt staan om een zonne-energiesysteem aan te schaffen", zei Peter van Berkel, algemeen directeur EMEA bij Enphase Energy. "We geloven dat door onze bewezen track record in meer volwassen markten zoals Australië, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, onze energieopslagoplossing goed ontvangen wordt in de Benelux-regio."

De Enphase AC batterij is nu verkrijgbaar bij geautoriseerde Enphase distributeurs in de Benelux regio https://enphase.com/nl-nl/particuliere-oplossingen/distributeurs

Over Enphase Energy, Inc.

Enphase Energy, een wereldwijd energietechnologiebedrijf, levert slimme, gebruiksvriendelijke oplossingen die zonneopwekking, opslag en beheer op één intelligent platform verbindt. Het bedrijf revolutioneert zonne-energie met zijn micro omvormer technologie en produceert ‘s werelds unieke geïntegreerde zonne-opslag oplossing. Enphase heeft wereldwijd meer dan 15 miljoen micro omvormers verkocht en meer dan 661.000 residentiële en commerciële systemen geïnstalleerd. Bezoek https://enphase.com/nl-nl voor meer informatie en volg het bedrijf op Facebook, LinkedIn en Twitter.

Enphase Energy introduceert de AC batterij in de Benelux regio 2

Onze partners