Geef een écht duurzaam kerst- of verjaardagskado

Wat is nog duurzamer dan een duurzaam kerstpakket geven? De EcoKadobon, want met deze cadeaubon geef je iemand altijd wat hij/zij zelf het leukste vindt. Zo voorkom je dat er meer spullen worden gemaakt die we eigenlijk niet nodig hebben, ook al zijn ze ‘duurzamer’. Geen verspilling dus!

Zoekt u een geschikt cadeau voor personeel bij verjaardagen? Ook daar kunnen we u bij van dienst zijn. Wij kunnen de cadeaubonnen voor u versturen, enkele dagen voor de verjaardag.

Klanten die u voorgingen zijn o.a. ASR, ASN Bank, ABN AMRO, Landal Greenparks, Milieudefensie, Stichting DOEN, Weleda en Zelfstroom.

* U ontvangt nu 10% korting met kortingscode groenezaken10.

Keuze uit duizenden duurzame cadeaus!

Met de EcoKadobon geeft u de keuze uit duizenden duurzame of fairtrade cadeaus! Dit is de grootste selectie van Nederland. Uw relatie of medewerker kan zelf een duurzaam cadeau uitkiezen in een van onze webshops. De EcoKadobon werkt net als een kortingscode. Het voordeel van de EcoKadobon is dat er eenvoudig kan worden bijbetaald via iDeal als werknemers een duurder artikel willen aanschaffen.

U kunt de EcoKadobon in verschillende waardes aanschaffen, dit kan zowel via e-mail ontvangen worden als via de post.

Cadeaubon en kerstcadeauverpakking in één

Wilt u een extra speciaal kerstcadeau?
Nieuw: er is nu ook een speciale kerstgeschenkverpakking te bestellen met een echt kerstboomstekje of kerstboomzaadjes erin!

Zo geeft u iets blijvends wat de ontvanger zelf kan planten. De kerstboom levert zo een kleine bijdrage aan het opnemen van CO2 uit de lucht.  Iets wat niet snel vergeten zal worden! Dit feestelijke pakket is aan te vragen voor zakelijke bestellingen tegen kostprijs.

Onze partners