Green Make Over Expert Team verduurzaamt tussenwoning in Bodegraven-Reeuwijk

Zaterdag 13 februari om 10.25 uur op SBS6 een echte Do It Yourself aflevering van Green Make Over vanuit een tussenwoning uit 1956 te Bodegraven-Reeuwijk.

Het huwelijk van Ilona en Pascal ging door Corona niet door. Daarop riepen ze de hulp in van Green Make Over Team om van hun huis dan maar versneld een knus, behaaglijk, tochtvrij en energiezuiniger liefdesnestje te maken. Maar…ze wilden wel graag meehelpen en waren juist geïnteresseerd in de kleine dingen die niet veel kosten omdat je zelf kan doen maar die wel de nodige geldbesparing opleveren. Het huwelijksfeest is immers niet helemaal van de baan en dat kost nog geld zat.

Dat was niet aan dovemans oren gericht. Daar wisten de Green Make Over Experts wel raad mee voor wie deze aflevering dus een bijzondere relaxte werd qua inspanning.

Diverse snelle ‘groene’ doe-het-zelf winstpakkers passeerden de revue. Van deurveren, deurdrangers, doe-het-zelf vloerisolatie, isolatie rondom je oven, stoommandjes, ecopods, brievenbusdichters, een juiste druk van je CV ketel, thermostatische kranen, ontluchten van je verwarmingen, diverse isolatiefolies, oplaadbare LED werklampen, Soapshuttles, stoommanden tot het maximaal benutten van de ecostanden van je was apparaten.

Uitzending: zaterdag 13 februari 2021 om 10.25 uur op SBS6.

Wil jij ook toetreden tot onze partners als groen gedreven gemeente, instelling of bedrijf van Green Make Over? Laat het ons dan weten via info@greenmakeover.nl.

Onze partners