Groener werken en Sociaal inkopen!

Groener werken en Sociaal inkopen tegelijk? Het kan bij Videobutler, een Social Enterprise company. Maakt uw organisatie wel eens gebruik van video-vergaderen? En was u tevreden? Wij weten uit ervaring dat deze manier van vergaderen niet altijd tot tevredenheid stemt, terwijl het de meest efficiënte en duurzame manier is van samenwerken. Maar als de ervaring niet goed is, dan voelt het helemaal niet prettig en kan het zelfs tot irritaties leiden. Want als af en toe het geluid wegvalt of het beeld onscherp is ,of een deelnemer nog niet aanwezig is, een slecht wifi netwerk of de firewall laat geen video toe, iemand heeft ergens een kabel uitgetrokken of de VC-kamer blijkt ineens bezet…. dan is het enthousiasme t.b.v. het gebruik van deze duurzame manier van werken snel getemperd. De vele schakels, instellingen, miscommunicatie en soms ook digitale drempelvrees zorgen ervoor dat video-vergaderen nog steeds onvoldoende wordt toegepast. Terwijl de videosystemen vaak (voor veel geld) zijn aangeschaft!

Video Butler Showroom Uitgelicht

Dat komt omdat er één wezenlijk onderdeel ontbreekt in de keten, de regisseur! De spin in het web die alles van te voren controleert, ervoor zorgt dat iedereen op tijd aanwezig is en de videoverbinding opzet. Dat is de taak van de Videobutler, hij/zij zorgt ervoor dat iedere video-vergadering over de hele wereld op tijd start.

Met de Videobutler slaat u niet 2 maar 3 vliegen in 1 klap!

  • Economisch: u bespaart geld door minder te reizen en heeft daardoor minder onrendabele uren.
  • Ecologisch: u draagt uw steentje bij aan het milieu, minder reizen betekent minder Co2 uitstoot. Uw bedrijf wordt daardoor aantoonbaar duurzamer.
  • Sociaal: u koopt sociaal in. Onze videobutlers zijn mensen met (zoals ze het zelf zeggen) “een lastig lichaam” en hebben daardoor een zekere afstand tot de arbeidsmarkt. Maar van huis uit- en met de juiste technologie kunnen zij prima “uit de voeten” en u als een echte butler behulpzaam zijn!

Want doen ze dan precies? De Videobutler is uw persoonlijke assistent die altijd met één druk op de knop beschikbaar is. Videobutlers plannen de vergadering in, nodigen de deelnemers uit en zorgen ervoor dat iedereen op tijd aanwezig is. Ook in technisch opzicht staat de Videobutler zijn mannetje. Mocht zich een probleem voordoen tijdens bijvoorbeeld een video-vergadering, dan zorgt de Videobutler voor een snelle oplossing. De Videobutler maakt een helpdesk dus overbodig.

Kortom, op het gebied van het opzetten, regisseren en coördineren van een vergadering werken de Videobutlers proactief. Zij nemen alle werk uit handen en zorgen voor een continue kwaliteit en probleemloos verloop van de vergadering. Zo worden mensen samengebracht door mensen!

Er is maar één manier om er achter te komen wat de werkelijke toegevoegde waarde van de Videobutler is, dat is ermee starten en het gewoon gaan doen! Wij bieden u de mogelijkheid om laagdrempelig in- en uit te stappen.

Ons aanbod:

  • Gratis intake en inventarisatie
  • Geen aansluitkosten
  • Maandelijks opzegbaar

Meer weten over Videobutler? Kijk op de website www.wortell.nl/nl/producten/videobutler

Onze partners