Het beste en meest waardevolle eindejaarsgeschenk van 2020

Wil je graag iets voor het milieu doen? Maar weet je niet goed hoe of waar te beginnen? De Stressloos Duurzaam Scheurkalender 2021 geeft je inspiratie en motivatie om met duurzaamheid bezig te zijn. Duurzaam is namelijk niet lastig of duur, sterker nog, vaak is duurzamer leven heel eenvoudig en goedkoper. En het is ontzettend leuk: hoe meer je ermee bezig bent, hoe creatiever je wordt. Als je er eenmaal mee bezig bent zul je merken dat je steeds een volgend stapje wilt doen. Het belangrijkste is dan ook bewustwording: nadenken bij dingen die je doet. Dat betekent niet dat je altijd de meest duurzame optie kiest, maar wel dat je bewuste keuzes maakt. 

In deze kalender staan dan ook niet de grote stappen als zonnepanelen aanschaffen en dergelijke, maar juist de kleinere, hele praktische stapjes die je meteen kunt doen. Duurzaamheid gaat om grote aantallen: hoe meer mensen meedoen, hoe groter het effect. En veel kleine stapjes samen geven uiteindelijk ook een grote positieve impact op mens, dier en milieu.

De kalender is geschreven door Imke Houben en uitgegeven door Edicola.

Imke Houben is eigenaar van het bedrijf Foodimpct, waarmee ze bedrijven in de food-sector begeleidt bij het verduurzamen. Daarnaast werkt ze aan duurzaamheid in de zorg.

Bekijk hier de speciale aanbieding van dit waardevolle eindejaarsgeschenk van 2020.


Onze partners