Het is bijna kerst... Help jij ons helpen?

We doen het niet vaak, hulp vragen, maar omdat het bijna kerst is durven we je wel iets te vragen. Het kost jou slechts een paar minuutjes van je tijd en je helpt ons er enorm mee!

Zoals je misschien wel weet, steunt Locaties met Meerwaarde(n) een aantal goede doelen. Door elke aanvraag via onze site en bij elke boeking gaat er geld in de pot.

Dit jaar kunnen we met kerst bijna 1500 euro schenken!

Goede doelen 2019 Locaties met Meerwaarde

Om volgend jaar nog meer aanvragen te realiseren, willen we graag ons Nieuwsbrief bereik vergroten.

Ken jij iemand die ook onze gezellige en inspirerende Nieuwsbrief wil ontvangen, vol met interessante tips en mooie nieuwe en geheime locaties? Meld deze persoon dan aan.

Hij of zij ontvangt dan een mailtje met onze E-Paper 'Duurzaam organiseren' én de mogelijkheid om zich weer af te melden.

BEKENDE AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Dus eigenlijk doe je niet alleen ons een plezier, maar ook jouw collega, vriend of kennis. Voor elke extra aanmelding doen we een euro in de goede doelen pot. Meerdere personen aanmelden mag natuurlijk óók!

Namens onze goede doelen REUZE bedankt en maak er een supermooie kerst van dit jaar!

Mirjam Kuggeleijn & Esther Wouters, oprichters van Locaties met Meerwaarde(n)

Webportal

Locaties met Meerwaarde(n) is een webportal met event- en vergaderlocaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze bieden meer waarden op het gebied van natuur (duurzaamheid), cultuur en mens (sociaal ondernemerschap).

“Het zijn sfeervolle locaties met een bijzonder verhaal", zegt Esther Wouters, mede oprichter. “Het zijn ook de locaties, die je als boeker soms niet zo makkelijk vindt op het internet. Als je bij ons een locatie vindt, dan steun je hiermee goede doelen. Zo maken we samen de wereld een beetje mooier!”

Mailing december Locaties met Meerwaarde

Onze partners