Iedereen doet mee bij de Onthaasting

Wij vinden dat duurzaamheid ook gaat over inclusie, bijvoorbeeld als het gaat over meedoen in de maatschappij. Dat begrijpen ze bij Lunchroom de Onthaasting in Amersfoort heel goed. Op een steenworp afstand van Amersfoort CS vind je deze gezellige lunchroom, met een apart te huren vergaderruimte.

Bij Terminus De Onthaasting werken mensen met een verstandelijke beperking. Van het opnemen van de bestelling tot serveren en van koken tot aan schoonmaken, werken in deze lunchroom annex vergaderlocatie is hun dagbesteding. Ze doen dit onder de vleugels van de bevlogen bedrijfsleider die verantwoordelijk is voor de horeca en betrokken begeleiders van de 's Heerenloo, die de medewerkers helpen met alle andere zaken.

De Onthaasting - GZ- mvo -entree

Elke dag opnieuw wordt hier hard gewerkt om het beste uit mensen te halen. De medewerkers hebben allemaal zo hun favorieten taken en eigen specialiteiten. Ze doen er alles aan om hun gasten onbeperkt te laten genieten. De vergaderruimte is geschikt voor 2 tot 18 mensen. In theateropstelling kun je er met 25 personen terecht. Bij mooi weer is het terras buiten de ideale break-out.

De Onthaasting - GZ- mvo - interieur

Vergaderen bij De Onthaasting betekent dat je een rol mag spelen in deze warme en kleurrijke horecagelegenheid die een zinvolle dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking biedt, terwijl je van heerlijk eten en een tiptop vergaderlocatie kunt genieten. Perfect bereikbaar met OV en in het midden van het land.

Webportal

Locaties met Meerwaarde(n) is een webportal met event- en vergaderlocaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze bieden meer waarden op het gebied van natuur (duurzaamheid), cultuur en mens (sociaal ondernemerschap).

Het zijn sfeervolle locaties met een bijzonder verhaal", zegt Esther Wouters, mede oprichter. “Het zijn ook de locaties, die je als boeker soms niet zo makkelijk vindt op het internet. Als je bij ons een locatie vindt, dan steun je hiermee goede doelen. Zo maken we samen de wereld een beetje mooier!

Groene Zaken Locaties met Meerwaarden

Onze partners