Investeer in een duurzame en korte keten

Verhoog je rendement, investeer in een duurzame en korte keten!

Samen Een Korte Keten (SEKK) geeft haar gemeenschap, klanten en ambassadeurs een unieke kans om onderdeel te worden van een groeiend succes.

Korte ketens

Wat is SEKK?

5 jaar geleden begonnen Huub en Kirsten Marsman met Sameneenkoekopen.nl; een online (en inmiddels ook offline) platform waarop consumenten (h)eerlijk rundvlees kunnen kopen rechtstreeks van de lokale boer. Inmiddels zijn er meer dan 6 miljoen maaltijden voorzien van het duurzame vlees van Sameneenkoekopen.nl en wordt het product door meer dan 2,500 klanten beoordeeld met een 9.5.

Sameneenkoekopen Huub en Kirsten

Na het succes van sameneenkoekopen.nl, zijn Huub en Kirsten begonnen met sameneenvarkenkopen.nl en sameneenkipkopen.nl. Twee concepten die snel toenemen in populariteit en het bewustzijn van duurzaam vlees en duurzaam consumeren bij de consument vergroten. Met deze 3 unieke concepten is CROWDBUYING B.V. (de B.V. achter sameneenkoekopen.nl, sameneenvarkenkopen.nl en sameneenkipkopen.nl) inmiddels uitgegroeid tot een significante organisatie.

Met het doel om het klantenbestand nog verder uit te breiden en nog meer boeren aan te sluiten op de duurzame keten, is de Samen Een Korte Keten (SEKK) coöperatie opgericht. De SEKK coöperatie is voor 100% eigenaar van CROWDBUYING B.V. (en dus 100% eigenaar van sameneenkoekopen.nl, sameneenvarkenkopen.nl en sameneenkipkopen.nl).

SEKK Cooperatie

Versproducten direct van boer naar consument

De SEKK coöperatie zet zich in voor een duurzame toekomst door de afstand tussen boer en (uw) bord te verkleinen. Met de nieuwe coöperatie wilt SEKK het assortiment aan versproducten direct van de boer naar consument verder uitbreiden met bijvoorbeeld groente en fruit direct van de boer naar consument. De markt van Huub en Kirsten groeit - er zijn steeds meer bewuste consumenten die willen weten waar hun eten vandaan komt en verantwoordelijkheid willen dragen voor een duurzame toekomst door lokaal te kopen.

Onze partners