Lappset Group kiest voor LimeGreen® en start met ONE-DNA™ kunstgras!

Na een zeer intensieve selectieprocedure en het aanleveren van de nodige bewijsstukken, heeft Lappset Group gekozen voor een langdurige samenwerking met LimeGreen®.

Toegewijd aan duurzaamheid

Lappset Group zorgt voor speel- en sportbeleving voor mensen van alle leeftijden. Leuke, inspirerende en positief verrassende faciliteiten helpen mensen om vandaag actief te blijven en zich morgen beter te voelen. Het bedrijf zet zich in voor duurzaamheid. Pasi Riikonen, Concept Manager bij Lappset:

"Bij Lappset willen we een impact maken in alles wat we doen, onze oplossingen brengen plezier in het leven. Ook willen we een duurzame impact maken met alle producten die we gebruiken, daarom hebben we door de samenwerking met LimeGreen nu de beschikking over 's werelds eerste 100% circulaire kunstgras, dat bestaat uit één grondstof waardoor upcycling een realiteit wordt in plaats van een theorie."

Marktleiders

Lappset Group Oy is een van de toonaangevende fabrikanten van speeltoestellen en sportparktoestellen wereldwijd. Er werken ongeveer 400 mensen in zeven verschillende landen. Naast de dochterondernemingen bestrijkt het netwerk van wederverkopers van Lappset Group Ltd ongeveer 60 verschillende landen in Europa, het Midden-Oosten, Azië, Australië en Noord-Amerika. Met dit partnerschap zetten we samen weer een grote, groene stap.

Onze partners