Ledprints.nl uw partner in maatwerk led-producten en -oplossingen

Met de toenemende bedreigingen van het broeikaseffect en de effecten van CO2-uitstoot op onze planeet en persoonlijke gezondheid, is het vanzelfsprekend dat ledverlichting de groenste verlichtingsoplossing is. Ledprints.nl is ontstaan vanuit de toenemende vraag naar maatwerk led-producten en inspireert ook de zakelijke klant om te kiezen voor een duurzame verlichtingsoplossing.

Duurzame verlichting

Het goede rendement en de lange levensduur van led maken energiezuinige lichtoplossingen mogelijk. Een ledlamp is zuiniger dan een gloeilamp en verbruikt minder stroom dan een halogeenlamp. Tegelijkertijd maken het sprankelende licht en de goede kleurweergave indruk bij de sfeer van uiteenlopende ruimtes en materialen.

Ledprints

Led prints, ook wel PCB (printed circuit board) genoemd, zijn in ieder gewenste vormgeving te ontwerpen. De leds die op een print worden geplaatst kunnen individueel gekozen worden. Hierdoor kunt u op een print diverse leds plaatsen met bijvoorbeeld de kleur en kleursterkte naar keuze. In combinatie met de gewenste vormgeving kunt u op deze manier tot op de millimeter nauwkeurig bepalen waar en welke led moet branden. In de PCB kan ook een besturing geplaatst worden. Met deze besturing kiest u welke led, of hoe lang een led moet branden. Doordat al deze factoren naar wens ontworpen kunnen worden zijn er eindeloos veel mogelijkheden om een maatwerk led-oplossing te realiseren.

Ledstrips

Led strips zijn flexibele PCB’s met een led erop. Deze worden veelal op rol geleverd zodat de gewenste lengte eenvoudig zelf op maat te knippen is. Door de maatvoering en ruime keuze aan diverse kleuren en lichtsterktes is het relatief eenvoudig om vrijwel overal een lichtbron te realiseren.

Led modules

Standaard led-modules zijn er in vele soorten en maten te vinden. Voor veel toepassingen waar led-modules voor worden gebruikt, zoals gevelreclame of lichtbakken, worden er verschillende modules aangeboden. Maar wat als u specifieke wensen heeft voor uw toepassing en er geen standaard oplossing te vinden is? Ledprints.nl biedt met het uitgebreide assortiment led lampen in uiteenlopende soorten, maten en tinten de maatwerkoplossing voor uw led-wens!

Waarom kiezen voor Ledprints.nl?

Ledprints.nl is een dochterbedrijf van Deboled; een online webshop die al ruim 15 jaar actief is in de handel van standaard led-producten. Door deze jarenlange ervaring en de samenwerking met door ons geselecteerde fabrikanten en leveranciers wordt de zorgvuldigheid van de productie en de kwaliteit van uw maatwerk gegarandeerd.

  • Al meer dan 60 maatwerk led-oplossingen gerealiseerd.
  • Meer dan 15 jaar ervaring in de led-branche.
  • Dé specialist in maatwerk led-producten en -oplossingen.

Bent u op zoek naar een maatwerk led-oplossing? Stuur uw aanvraag naar ons en wij helpen u met het vinden naar de led-oplossing die past bij uw wensen!

Onze partners