LimeGreen is trots om de samenwerking met Justdiggit aan te kondigen!

Vóór 2030 wil LimeGreen een volledig CO2-neutrale waardeketen gerealiseerd hebben, ook wat betreft logistiek en installatie. Tot dat moment dragen ze bij aan het opnemen van een enorme hoeveelheid CO2 (meer dan onze uitstoot) door de duurzaamheidsinitiatieven van Justdiggit te ondersteunen.

Justdiggit is een non-profitorganisatie die werkt aan de doelstelling: de aarde afkoelen door Afrika te helpen vergroenen. In de eerste drie jaar van deze samenwerking gaan ze een gebied van maar liefst 1.200.000 vierkante meter onder vergroening brengen. In de komende periode tot 2025 herstellen ze gezamenlijk 5.100 bomen en zorgen ze ter plekke voor de opvang en buffering van 78 miljoen liter regenwater.

Zo hebben ze plaatselijk een positieve impact op het leven van minimaal 600 mensen. Bovendien heeft het nu al een positief effect op het team, want de persoonlijke betrokkenheid is groot! Ze zijn enorm trots op dit initiatief, met om te beginnen een sequestratie van 990 ton CO2 een periode van 20 jaar.

Over LimeGreen®

LimeGreen® is ontstaan uit de overtuiging dat de kunstgrasmarkt moet verduurzamen. Het team met een lange ervaring met kunstgras (sinds 2006) wil het ONE-DNA™ product in de markt introduceren en een beweging in gang zetten om alle kunstgras producenten te bewegen naar een duurzaam product.

Wil je meer weten over LimeGreen® en hun ONE-DNA™ kunstgras, neem dan contact op of klik hier om gebruik te maken van de Groene Zakendeal.

Onze partners