Love water, leave plastic. Bekijk hier de Retulp Kerstgeschenken!

Retulp levert aan bedrijven, winkels en consumenten een breed assortiment drinkflessen, thermosflessen en lunchproducten. Met zorg is er een selectie van bedrukte- en onbedrukte kerstpakketten samengesteld.

Kerstpakketten en Kerstgeschenken 2020

2020 was een veelbewogen jaar. Waar we begonnen met een vliegende start hakte ineens Corona erin. Samen hebben we er zowel persoonlijk als zakelijk voor gezorgd dat we het virus zo veel mogelijk onder controle hebben. Des te meer de reden om je personeel of relaties dit jaar de bedanken voor hun inzet! Zeg dag tegen de cadeaubon of het bloemetje en geef een personeel een duurzaam kerstgeschenk om nooit meer te vergeten.

Ga je voor een clean kerstpakket of wil je je kerstpakket liever personaliseren? Bekijk hier ons aanbod kerstpakketten.

Staat jouw pakket of kleur er niet tussen? Neem dan contact met ons op.


Kerstpakketten zijn er in verschillende vormen, maten en prijzen. We snappen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken tussen het grote aanbod duurzame kerstpakketten. Daarom hebben wij een selectie gemaakt met de mooiste onbedrukte duurzame kerstgeschenken die aansluiten op de nieuwste kerstpakketten trends van 2020. Staat je pakket of kleur er niet tussen maar wil je wel graag een Retulp kerstpakket? Wij staan graag voor je klaar voor een eigen samengesteld kerstpakket.

Waarom zijn duurzame kerstpakketten interessant?

Als je eerder naar Retulp hebt gezocht weet je dat onze missie is om wegwerp producten te voorkomen. Om dit zo aantrekkelijk mogelijk te maken leveren we duurzame producten waarmee een levensstijl zonder zonder verspilling (of in ieder geval een minder verkwistend) aantrekkelijk te maken. Milieuvriendelijke geschenken geven (bijvoorbeeld voor kerst of verjaardagen) is een van de manieren waarop we een afvalvrije levensstijl willen stimuleren.

Als je niet bekend bent met Retulp is het ons doel om producten te leveren die goed zijn voor jezelf, een ander en de planeet. Je hebt een duurzaam en handig product in handen, doneert 1000 keer de inhoud aan liters water aan ontwikkelingslanden en zorgt ervoor dat je geen afval naar stortplaatsen of verbrandingsovens stuurt. In plaats daarvan minimaliseer je de impact door biologisch afbreekbare, composteerbare, herbruikbare producten of milieuvriendelijke geschenken te kopen! Om je vast een handje op weg te helpen hebben we een samenstelling gemaakt van duurzame kerstgeschenken. Laat het ons weten als je graag een Retulp pakket wilt schenken die er niet tussen staat of als je bijvoorbeeld een andere kleur wilt. Wij denken graag met je mee!

Bedrukte Kerstgeschenken en Kerstpakketten

Al jaren geven we kerstgeschenken en kerstpakketten weg om kerst te vieren wat symbool staat voor de geschenken die Jezus kreeg van de Drie Wijzen uit het Oosten. Tegenwoordig geven we kerstgeschenken als dank voor bijvoorbeeld een samenwerking. De klassieke regel voor kerstcadeaus is: iets wat je wilt, iets dat je nodig hebt, iets om aan te trekken of iets om te lezen.

Waarom zijn bedrukte kerstpakketten interessant?

Met een bedrukt kerstgeschenk kun je volledig een eigen look en feel geven aan Retulp producten. Door een eigen touch te geven aan je bedrukte kerstgeschenk zorg je voor een passend cadeau voor je medewerkers of relaties. Onderstaand is een selectie standaard pakketten te vinden. Daarnaast is het ook mogelijk om losse bedrukte kerstgeschenken te bestellen. Er zijn er een tal van mogelijkheden om de bedrukking passend te maken voor jouw doelgroep.

Mogelijkheden

Bedrukte kerstgeschenken

Het is mogelijk om Retulp te laten bedrukken met een eigen ontwerp. Dit is mogelijk met zowel zeef- als tampondruk. Hierdoor is het mogelijk om je kerstgeschenk helemaal rondom te laten bedrukken. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een logo in meerdere kleuren te laten bedrukken.

Kerstgeschenk met gravure

Naast bedrukking is het ook mogelijk om Retulp producten te laten graveren. Lasergravure is een duurzame en stijlvolle optie om je fles te personaliseren. Bij de gekleurde flessen wordt een laagje coating weggelaserd, waardoor het roestvrij staal aan de oppervlakte verschijnt. Lasergravure geeft een luxe uitstraling en is slijtvast.

Kerstgeschenk met naamgravure

Het is mogelijk om een fles nog persoonlijker te maken door middel van een persoonlijke naamgravure. Personaliseer je kerstgeschenken door een eigen naam of tekst te graveren op je kerstgeschenk. Dit kan eenvoudig door de namen of tekst door te geven via een Excel bestand.

Kijk voor meer informatie op www.Retulp.nl.

Onze partners