Maak kennis met de duurzaamste smartphone van de markt!

Anno 2020 hebben smartphones niet een enorm lange levensduur. Dat komt niet alleen doordat smartphones na 2 jaar vaak hun eerste mankementen beginnen te tonen, maar ook doordat de consument dan toe is aan een nieuw model. Daar willen de makers van de duurzaamste smartphone een einde aan maken.

Een nieuwe smartphone heeft vaak een betere camera en een aantal extra features. Zo verdwijnt je ‘oude’ smartphone ergens in een lade en koop je het nieuwste blinkende model. Begrijp ons niet verkeerd, ook wij maken ons schuldig aan het willen van het nieuwste toestel. Dat betekent niet dat het niet zonde is en milieu onvriendelijk. De Teracube smartphone is wel duurzaam; misschien wel de duurzaamste smartphone die op dit moment op de markt is.

Teracube smartphone is een blijvertje

Teracube claimt dat hun Android smartphone de meest betrouwbare smartphone ter wereld is. Je kunt er op bouwen dat deze smartphone niet twee jaar mee gaat maar zeker vier. Loopt hij toch waterschade op, of laat je hem van de trap vallen? Dan heeft Teracube bijzonder sterke garantievoorwaarden waardoor voor vrijwel iedere reparatie hetzelfde lage tarief geldt. Maar het is niet de bedoeling dat de Teracube smartphone snel aan reparatie toe is. Hij heeft namelijk een scherm van Gorilla Glass dat wel tegen een stootje kan.

De smartphone van Teracube kan dus altijd tegen een lage prijs worden gerepareerd. Dat moet een te snelle vervanging van een prima smartphone tegengaan. Daarnaast heeft de smartphone maar liefst vier jaar garantie. Een unicum in de smartphone-industrie. Hoe langer je deze smartphone (of welke smartphone dan ook) houdt, hoe beter dat is voor het milieu.

Duurzaamste smartphone: wat kan dit toestel?

De bedenkers van de duurzaamste smartphone hebben een degelijke smartphone ontwikkeld waarmee je inderdaad een tijdje vooruit kunt. Mits je de nieuwe Samsung-toestellen en iPhones die komende 4 jaar uitkomen kunt weerstaan natuurlijk. De Teracube is een Android toestel met Android Pie (9.0), heeft 6GB RAM en 128GB opslagruimte. Daarnaast heeft de smartphone een 8MP selfie-camera en 12+5MP dubbele camera’s op de achterkant. Een belangrijke feature van de smartphone is de batterij. Die belooft namelijk een hele dag mee te gaan.

Het toestel kost zo’n 320 euro. Wie we enthousiast hebben gemaakt over de duurzaamste smartphone van dit moment moeten we helaas teleurstellen: het toestel is (nog) niet in Nederland verkrijgbaar. Hij werkt namelijk op dit moment alleen met providers uit de VS en Canada.

Onze partners