Monumentaal pand in Houten aangepakt door Green Make Over Expert Team

Ooit gehoord van een GreenWall? Een duurzaam, natuurlijk geluidsscherm als erfafscheiding? Of van isolerende raamfolie dat speciaal voor monumenten is gecertificeerd? Of een verrijdbare warmtespiegel met isolatie? Een bouwmarkt met alleen maar tweedehands bouwmateriaal? Van een tochtrolhoes en een voordeur die van zijn leven niet meer krom trekt? Klimaatjes? Mos schilderijen? Of een sleutelgatmoestuin? Nee? Dan is het wellicht een goed idee om op zaterdag 30 januari 2021 om 10.25 uur een half uurtje af te stemmen op het tv programma Green Make Over op SBS6. Laat je verrassen!

Het voltallige Green Make Over Expert Team stort zich in deze aflevering in Houten op een monument uit 1906, zonder verwarming, zonder isolatie en met een oorverdovende geluidsoverlast voor de bewoners van de naastgelegen rondweg.

Diverse vernuftige kleine en grotere ‘groene’ tips en oplossingen passeren de revue om de tochtige, zeer lawaaierige, ongeorganiseerde, koude ruimte zonder verwarming en isolatie in een handomdraai zelf in een super sfeervolle en behaaglijke maar toch energiezuinige plek te maken om nog beter thuis te kunnen werken.

Met grote dank aan de hoofdpartners Consumentenbond, TONZON B.V. en Milieu Centraal.

Op zaterdag 30 januari 2021 om 10.25 uur zie je op SBS6 of en zo ja hoe het plan van aanpak tot

  • Meer informatie: www.greenmakeover.nl
  • Suggesties voor seizoen #3 2021/2022 zijn ook erg welkom
  • Wil jij ook toetreden tot onze partners als groen gedreven gemeente, instelling of bedrijf van Green Make Over? Laat het ons dan weten via info@greenmakeover.nl

Onze partners