Neleman grootste wijn community van Europa

Neleman Organic Vineyards is 7 jaar geleden opgericht door Derrick Neleman, al 20 jaar biowijn pionier in Nederland. Zijn drijfveer: zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor biologische wijn. Met een assortiment van nationaal en internationaal zeer goed beoordeelde Spaanse organic en vegan friendly wijnen, van eigen wijnhuis, is het bedrijf sinds december 2020 een coöperatie waarvan inmiddels een paar duizend mensen lid zijn. Het is nog mogelijk aandelen Neleman te kopen!

Wijn zonder gif

De missie Good wine to save the world ligt ten grondslag aan de wens om de wijnwereld een beetje mooier te maken. Er wordt heel veel gif gespoten in de landbouw en wijnbouw staat helaas op de 2e plaats van meest bespoten teelten. Funest voor de bijen. Neleman werkt samen met de natuur. Wijn zonder gif, plantaardig geklaard dus vegan friendly. Binnenkort worden de eerste Neleman wijnen uit Frankrijk en Italië verwacht, uiteraard ook 100% biologisch.

Wijn proeven

Kennismaken kan heel makkelijk met de Mini Tasting Box van Neleman, waarin 6 verschillende halve flesjes wijn, waarmee je je eigen wijnproeverij thuis kunt organiseren. Ontdek jouw eigen smaak! Neleman wil niet de grootste worden, maar de favoriete bio wijn leverancier van zoveel mogelijk wijnliefhebbers. Drink biologische wijn en je merkt het vanzelf. De wereld wordt mooier met elke slok.

Happy Bee

Happy Tree

Happy Planet

Happy You

Happy Me

Onze partners