Online live shows met energiezuinige winstpakkers voor thuis

Het tv-programma Green Make Over start met online live-shows. Deze zijn speciaal voor gemeentes in te zetten om hun inwoners coronaproof toch op een leuke manier te kunnen bereiken rondom energiebesparing thuis. In snel tempo passeren in een wervelende 60 à 75 minuten vele tips en tools de revue die direct winst opleveren voor zowel portemonnee, wooncomfort als milieu. De tips zijn direct zelf thuis door te voeren, veelal zonder extra kosten. Praktische filmpjes worden in de liveshow afgewisseld met no-nonsense tips, het beantwoorden van kijkersvragen en een levendige ‘waar of niet waar’ Green Make Over Voordeel Quiz. De show is gratis online bij te wonen.

Gemeentes

De shows komen bij voorkeur tot stand in samenwerking met een gemeente zodat de tips optimaal op de inwoners van die gemeente kunnen worden toegespitst. De primeur is voor gemeente Den Haag op 4 maart. Gemeentes die interesse hebben om een online liveshow in te zetten, kunnen dit laten weten via info@greenmakeover.nl Green Make Over regelt de gehele uitvoering. Van de techniek, registratie van de aanmeldingen, prijzen, filmpjes tot de benadering van de inwoners via de regionale pers.

Show vol entertainment

De show wordt gepresenteerd door Gwen Jansen, de presentatrice van het SBS6 woon- en lifestyleprogramma ‘Green Make Over’.

Jansen: “Energiebesparing thuis is meer dan ooit gewenst juist nu we met elkaar veel meer thuis zijn. Maar hoe doe je dat, zonder allerlei vakmensen over de vloer te hoeven laten komen en zonder enorme uitgaves? Dat is wat we gaan laten zien. Maar dan niet op de zoveelste suffe saaie online Webinar manier. Nee, we gaan er echt een pakkende show van maken met volop vaart, verrassingen, prijzen en entertainment!”

Aanmelden

Inwoners van een gemeente kunnen zich aanmelden via www.greenmakeover.nl en kunnen hun vragen insturen naar info@greenmakeover.nl als het gaat om hun energieverbruik en/of wooncomfort thuis. Elke vraag wordt beantwoord. De vraag die in de liveshow wordt beantwoord als prijswinnende vraag, wint een trendy infrarood warmtepaneel met daarop een eigen afbeelding naar keuze. Elke deelnemer krijgt sowieso een energiebesparende gadget thuis gestuurd.

Onze partners