Optimaliseer het drinkwater en de energie op de werkvloer met een watervitaliser!

Een bedrijf is het samenkomen van verschillende energieën in de vorm van mensen, materialen en geld. Wanneer de uitwisseling tussen deze energieën gemakkelijk plaatsvindt ‘stroomt’ het bedrijf! 

De producten van Heerlijk Water creëren aarding en vooral gezond en zuiver drinkwater. Door deze producten toe te passen wordt iedereen binnen het bedrijf op een positieve manier ondersteunt; het welzijn wordt verhoogd.

Bovendien wordt ook de sfeer in het bedrijf rustiger. Je kunt als het ware zeggen dat de energie van de plek waar het bedrijf is gevestigd door de kracht van de watervitalisers en de energieplaten beter wordt uitgelijnd/verbonden met de kracht van de natuur, de kracht van de aarde.

Door onze moderne samenleving, de overvloed aan technologie, stralingsbronnen en stressfactoren is de mens steeds meer afgescheiden geraakt van de natuur. Het water wat door ons wordt behandeld bevat natuurlijke frequenties die het water in balans brengen. Het lichaam bestaat voor 70% uit water, wanneer daar verandering plaatsvindt? Dan werkt dat zeker door op het welzijn van de mens!

Aanbieding speciaal voor Groene Zaken

Speciaal voor Groenzaken hebben we nu een speciale aanbieding, wanneer u voor 1 januari 2021 een offerte aanvraagt bij Heerlijk Water krijgt u 10% korting op een vitaliser/filtersysteem voor het hele bedrijf. Deze actie geldt ook voor de straling beschermende producten die de belasting van elektromagnetische straling, storende energie en stress neutraliseren en de werkplek weer rustig laat aanvoelen.

U ontvangt bij aanvraag van een offerte voor 1 januari 2021 10% korting bij aanschaf van een watervitaliser (ook in combinatie met een waterfilter) voor het hele huis. Daarbij ontvangt u van ons advies op maat.
U ontvangt via dit artikel tor 1 januari 2021 5% korting op alle andere producten (ook op alle producten waar al combinatiekorting op zit) met kortingcode: GROEN

Wilt u 10% korting op een enkel product? Neem dan contact met ons op voor een speciale kortingscode.

Het is onze ervaring dat wij veel kunnen betekenen. Vele mensen en bedrijven ervaren dat door het gebruik van onze producten ze meer in harmonie zijn gekomen. Ervaringen van klanten vindt u op onze website.

Hieronder vind u meer informatie over de vitalisers

Werking en achtergrond van de watervitalisers en Heerlijk Water

Mijn naam is Jay Uijttewaal. Sinds 2008 heb ik een eigen bedrijf genaamd Heerlijk Water. Eind 2005 maakte ik via een excursie contact met Boudewijn Leliveld, de uitvinder van de watervitaliser. In zijn werkruimte, vol met watervitalisers en energieplaten, voelde ik duidelijk een rustige, prettige sfeer. Het water wat ik hier dronk smaakte vol en zacht. Ook mijn lichaam reageerde sterk op water uit een vitaliser, ik werd als het ware op mijn hakken getrokken door de energie van het stromende water en ervoer ontspanning. Naar deze producten en water met deze energie was ik op zoek geweest.

Eigen ervaring met de watervitaliser

Nadat ik een watervitaliser op de leiding had laten installeren voelde ik meer rust in huis. Daarnaast kocht ik een energieplaat, die ik gebruikte om mee te ontspannen in meditatie. Het gevolg was dat ik sneller bij mijn gevoel kwam, minder in conflict was en meer rust begon te ervaren en meer geaard raakte.

Ik kon veel langer achter de computer werken zonder moe te worden. Het water werd veel zachter en ik dronk vanuit mezelf meer water, ook douchen werd een ontspannende ervaring met dit water. Wat mij ook opvalt is dat mijn huid ongewoon zacht is sinds ik vitaal water gebruik.

Vanuit alle ervaring die ik opdeed besloot ik dat ik meer wilde gaan doen met deze producten. Ik startte met mijn bedrijf en begon de webshop www.heerlijkwater.nl.

Water en de mens

We kunnen eigenlijk geen dag zonder water. Ons lichaam bestaat voor 70% uit water en wat we elke dag kwijtraken (via urine, zweet, onze adem) moeten we ook weer aanvullen. Water is een wezenlijk onderdeel van het lichaam en speelt een belangrijke rol bij alle lichamelijke processen zoals transport, warmtehuishouding, uitscheiding, etc.

Daarnaast staat water symbolisch en ook letterlijk voor gevoel. Het drinken van voldoende gezond water draagt bij aan het vermogen verbinding te ervaren met je emoties en het afvoeren van negativiteit.

Het water dat wij uit de kraan drinken is onder hoge druk opgepompt, doorgepompt, door rechte leidingen en haakse bochten, langs tal van (elektro) magnetische velden en belicht, kortom, het heeft allerlei niet-natuurlijke invloeden ondergaan. Daardoor gaat de natuurlijke structuur stuk.

Het bevat onder andere allerlei resten van bestrijdingsmiddelen en medicijnen die de waterzuivering er niet helemaal uit kan halen. Zelfs informatie over wel weggehaalde verontreinigingen zit nog steeds opgeslagen in de structuur van de verbindingen tussen de watermoleculen en belast dus in uw lichaam. 

De watervitaliser

De Leliveld vitaliser, geplaatst op de kraan, douche of in je waterleiding, geeft het water zijn natuurlijke structuur en vitaliteit weer terug.  De structuur van gevitaliseerd water vertoont als het ware weer natuurlijke structuren. Deze structuren vind je terug in de gehele natuur, bijvoorbeeld in de nerven van bladeren of ijsbloemen.

Boudewijn Leliveld, ontwikkelaar van de watervitaliser, ontdekte hoe hij frequenties van tal van elementen zoals: geneeskrachtige planten, zilver, goud en informatie van schelpenkalk, kon overbrengen op de intermoleculaire ruimte van een roestvrij staal.

Zo ontstond de vitaliser welke fungeert als de drager van een energetisch veld met trillingsfrequenties die door middel van implosie worden overgebracht.

Implosie wil zeggen dat een lagere energetische kracht zich aan een hogere energetische kracht aanpast. In de vitaliser is een energetische kern aanwezig die de structuur van watermoleculen reorganiseert waardoor belastende frequenties van stoffen waarmee het water in aanraking is geweest worden getransformeerd. 

De vitaliser zorgt ervoor dat de mineralen in het water goed worden verdeeld en beter benut. Het water wordt weer negatief geladen in kleine zeshoekige structuren. Daardoor kan het water makkelijk door de celmembranen heen. De toegenomen hoeveelheid negatieve ionen is belangrijk omdat dit afvalstoffen bindt.

Het water krijgt weer levenskracht, harmonie en zachtheid. Water vitaliseren is daardoor de basis van gezond drinkwater.

Gezond water drinken

Door het vitaliseren krijgt het water weer levenskracht, harmonie en zachtheid. Water vitaliseren is daardoor de basis van gezond drinkwater.

Hoe het lichaam op water reageert, hangt primair af van de vitaliteit van het water. De vitaliser geeft het water (uitgaande van normaal gezuiverd Nederlands drinkwater) onder alle omstandigheden een belangrijke basis. 

Door het water ook te filteren verdwijnen ook nagenoeg alle fysieke verontreinigingen en smaakt het weer helemaal zuiver en puur zonder bijsmaak.

Door het drinken van het gevitaliseerde water wordt de mens in staat gesteld om een diepere verbinding te voelen met uw lichaam waardoor u meer uit uw hoofd gaat en rustiger wordt. Veel mensen krijgen de neiging om spontaan meer water te drinken. 

De energie van de watervitaliser geeft het huis en het bedrijf krachtige aarding en harmonie. Onze ervaring is dat veel mensen daardoor beter ontspannen en zich lekkerder voelen.

Recente ervaringen: 

Ouroboros vitaliser: Ik ben heel blij met de vitaliser. Het water smaakt Heerlijk. Mijn wasgoed komt schoner uit de wasmachine.

Ook lichamelijk herstel gaat sneller. Op de dag dat de vitaliseren geplaatst werd ben ik op straat vol op mijngezicht gevallen tanden door mijn lip mijn neus stuk en mijn gezicht vol met schaafwonden. Door het zuiveren water was mijn gezicht binnen een week weer hersteld.

Ik ben dankbaar dat ik in de gelegenheid was om dit aan te schaffen

Maria - 02-10-2020


Aqua Oriente: Wij wilden graag de plastic berg aan waterflesjes verminderen door zelf goed water en dan met name gefilterd met bubbels te maken vanuit de waterkraan. Na wat uitzoekwerk bij Jay terecht gekomen, hij geeft goed advies, luistert en is enthousiast. Uiteindelijk ook voor een vitalizer gegaan op de hoofdleiding en een waterfilter op de keukenkraan, met de gedachte dat enige rust en extra energie wel welkom zouden zijn (met een gezonde dosis scepsis). De installatie is dik 2 maanden geleden gedaan en eigenlijk alleen maar positieve ervaringen, belangrijkste is dat ik gedurende de dag echt moe kon worden, met name na de lunch, en daar heb ik helemaal geen last meer van gehad. Haardos heeft echt meer volume, en dat was echt futloos. En de jongste van 11 slaapt tegenwoordig zonder nachtmerries. Douchewater is veel zachter en het water dat we drinken heerlijk fris. Mijn mannen in huis wisten niet van de installatie maar merkte direct verschil. Zeker doen dus, ook als je niet thuis bent in energievelden en spirituele dingen maar gewoon meer energie wilt en aan je gezondheid wilt werken.

Susanne - 21-11-2019


Ouroboros vitaliser: Ik had al een vitaliser op de kraan maar heb onlangs een waterfilter en vitaliser op de leiding laten plaatsen. Had ik eerder moeten doen, nooit gedacht dat het zo'n verschil zou maken met douchen. Heerlijk!

Fred - 28-03-2020


Op ons verlanglijstje voor het nieuwe huis stond Aqua Oriente Vitaliser met filter. Gelukkig hebben we dit kunnen realiseren. Wat wij er vooral van merken is een veel minder droge huid. Ik maak eigenlijk geen gebruik meer van een bodylotion en ook veel minder shampoo. En merken allemaal meer volume van ons haar. Ik dronk al veel gefilterd water en merk daarin geen verschil. Het is nog steeds heerlijk! Nu wonen we op een redelijk rustig stuk aan de rand van de duinen. De energie voelt goed hier en aangezien hier niet eerder huizen stonden kan ik daar geen verschil in merken door de vitaliser. We krijgen hier wel regelmatig te horen dat het in huis zo sereen voelt en wat ons betreft heeft de vitaliser daaraan bijgedragen. De installatie verliep fijn en vakkundig.

Tamara - 27-04-2019


Meer ervaringen

Informatie over water vitaliseren en de voordelen ervan

Verschillende types hele huis watervitalisers

Onze partners