Snelgroeiend zonnebedrijf enie.nl zoekt 100 nieuwe medewerkers

De Groningse onderneming Enie.nl is een van de snelst groeiende duurzame bedrijven van Nederland. Het is in 2013 opgericht met als doel zonne-energie voor iedereen beschikbaar maken. Een steeds grotere groep mensen blijkt mee te willen gaan in deze missie. Als gevolg hiervan is het bedrijf dit jaar op zoek naar 100 nieuwe Enieanen, zoals het zijn medewerkers noemt.

Milan van der Meulen, co-directeur en mede-oprichter van enie.nl: “Wij groeiden al snel, maar het tempo van de afgelopen anderhalf jaar ligt nog veel hoger dan daarvoor. Ik heb daar wel een verklaring voor. We zien dat de traditionele stroomprijzen sterk stijgen, dit terwijl zonnepanelen steeds goedkoper worden. Verder zien we dat veel huishoudens onafhankelijker willen zijn van energie uit verre bronnen. Dan is het logisch dat de vraag naar zelf opgewekte zonne-energie stijgt"

Het grote aantal vacatures dat binnenkort wordt opengesteld omvat veel verschillende functies, van salesmedewerkers en software developers tot mensen voor de servicedesk. “Er is voor elk wat wils. Als mensen naar de website werkenbij.enie.nl gaan, zien zij daar de eerste vacatures al staan. Ik kijk ernaar uit om de eerste nieuwe Enieanen snel persoonlijk welkom te heten”, besluit Petra Santing, Chief People & Culture Officer.

Onze partners