Speel de Earth Day Quiz

En maak kans op een Go Greener Kalender

Vandaag is het Earth Day! Op deze dag vieren we al het moois dat de Aarde te bieden heeft en maken we mensen bewust van de impact die onze levensstijl heeft op de Aarde. En dat is hard nodig! In dit nieuwe filmpje van Google Earth zie je hoeveel impact klimaatverandering en mensen hebben op de Aarde.

En daarom daagt The Footprint Challenge jou vandaag uit om de speciale Earth Day Footprint Challenge Quiz te spelen! Ontdek welke kleine acties jij kunt nemen om bij te dragen aan een duurzame Aarde.

Speel de Earth Day Quiz!

Heb je de Earth Day Quiz gespeeld? Lees dan dan deze blog, waarin we tips delen om je eigen Earth Day Actieplan te maken. Deel voor 3 mei één van jouw acties op Facebook, Instagram of LinkedIn, tag @footprintchallenge en maak kans op de Go Greener kalender. Veel plezier met de Earth Day Quiz! 

De Go Greener Kalender

Met onze Go Greener kalender nemen we je een jaar lang mee in de wereld van de voetafdruk. Elke maand een nieuw thema met elke week een nieuwe actie. De kalender is tijdloos, dus je bepaalt zelf wanneer je van start gaat. Zo kun je in een jaar je voetafdruk verkleinen en je handafdruk vergroten!

Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven. Zo vergroot je gelijk je handafdruk!

De kalender is verkrijgbaar in allerlei (online) winkels van bol.com, Blokker tot Wehkamp. Of bestel duurzaam via Youbedo en doneer met je aankoop aan een goed doel!

Bestel hier de kalender

Over The Footprint Challenge 

The Footprint Challenge daagt je uit om met acties in het dagelijks leven je voetafdruk te verkleinen en je handafdruk te vergroten. Zo kan iedereen impact maken voor een duurzame wereld.

Sinds 2014 helpen wij organisaties om te verduurzamen van binnenuit. The Footprint Challenge biedt interactieve bewustzijn & gedragsverandering tools die medewerkers betrekken bij duurzaamheid. Hoe? Met concrete acties die aanzetten tot nieuwe gewoontes en een nieuwe manier van denken.

Wil je meer weten over onze Footprint Workshop en 40-daagse Footprint Challenge? Kijk op footprintchallenge.nl.

Onze partners