Steeds meer vraag naar duurzame dienstverlening voor evenementenorganisatie

Ik wil eigenlijk mijn evenement zo veel mogelijk duurzaam, cultureel en maatschappelijk verantwoord invullen." Dat kregen ze bij Locaties met Meerwaarde(n) regelmatig te horen. Organisatoren gaan steeds meer op zoek naar dienstverlening die bij deze wens past. Sinds kort biedt Locaties met Meerwaarde(n) ook hiervoor handige tips.

Op de pagina 'MVO eventorganistie' vind je sprekers over duurzaamheid, maatschappelijk bevlogen dagvoorzitters, workshops met een groen of sociaal tintje en duurzame give-aways voor in de goodiebag. Alles voor de organisatie en aankleding van events: van 100% afbreekbaar entertainment tot (vegetarische) catering, al dan niet verzorgd door mensen met een arbeidsbeperking.

Unieke tips

Laat je muziek verzorgen door de visueel beperkte deelnemers van Radio509, verwen je gasten met de verrukkelijke plantaardige catering van Bakblik, geef duurzame bloemen weg of krijg de hele zaal stil door Joyce de Ruiter te laten spreken, die juist door haar aandoening haar talent heeft ontdekt.
De bijzondere tips zijn gerangschikt in categorieën, zodat ze makkelijk vindbaar zijn. De komende maanden komen er regelmatig nieuwe tips bij.

Steeds meer vraag naar duurzame dienstverlening voor evenementenorganisatie

Webportal

Locaties met Meerwaarde(n) is een webportal met event- en vergaderlocaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze bieden meer waarden op het gebied van natuur (duurzaamheid), cultuur en mens (sociaal ondernemerschap).
Het zijn sfeervolle locaties met een bijzonder verhaal", zegt Esther Wouters, mede oprichter. “Het zijn ook de locaties, die je als boeker soms niet zo makkelijk vindt op het internet. Voor een locatie die precies past bij het doel en karakter van jouw event, van 10 tot 1000 mensen, kun je bij ons bijna altijd iets geschiktst vinden. En nu dus ook allerlei andere zaken die komen kijken bij de organisatie."
Samen met de locaties, partners en onze goede doelen wordt gebouwd aan een platform dat het eenvoudig maakt om met je event de wereld een beetje mooier te maken.

Kijk voor meer informatie op www.locatiesmetmeerwaarde.nl

Logo Locaties met Meerwaarden - Groot

Onze partners