Tijd voor verandering

Wederom is er een jaar voorbij. Een jaar waarin veel gebeurt is, ook op het gebied van duurzaam ondernemen. We hebben een hoop congressen, meetings en bijeenkomsten gehad waarin we over dit belangrijke onderwerp van gedachten hebben gewisseld.

GroeneZaken Blog Impact1

Impact

Nu is het tijd om deze kennisdeling om te zetten in DOEN! Actief met elkaar kijken hoe groen we eigenlijk zijn en hoe we ons op dit vlak kunnen verbeteren. Bijvoorbeeld op energie gebruik en verbruik, mobiliteit, drukwerk, bankieren, kleding en voeding. Het is tijd geworden om te gaan DOEN!

Hoe duurzaam zijn onze toeleveranciers nu echt? Kunnen we wellicht lokaal meer zaken doen? Kunnen we zelfs richting onze klanten toe kritisch(er) zijn? Geven we onze werknemers de gelegenheid om ook thuis ons milieubeleid voort te zetten?

GroeneZaken Blog Impact4

2016 wordt een heel mooi jaar!

Samen met onze partners en leden gaan wij ons inzetten om duurzaam inkopen ook leuk en voordelig te maken! We kunnen alvast verklappen dat wij een aantal hele mooie deals voor u in petto hebben, waarin u direct, makkelijk en voordelig kunt overstappen. Ook zullen we weer een aantal events stimuleren die de intentie hebben om duurzaam ondernemen te bevorderen.
Als u openstaat voor duurzame verandering zal 2016 een heel mooi jaar worden, voor u en voor onze samenleving!

GroeneZaken Blog Impact3

Onze partners