Vandaag verschijnt Het Klimaatboek, een initiatief van Greta Thunberg

Vandaag verschijnt Het Klimaatboek, een initiatief van Greta Thunberg waarin ze een ongeëvenaarde groep van meer dan honderd vooraanstaande deskundigen, activisten en publicisten op het gebied van de huidige klimaatcrisis bij elkaar heef gebracht. Daarnaast vertelt Greta Thunberg over haar eigen leerproces – de protestacties en het blootleggen van greenwashing – en onthult ze hoezeer we in het ongewisse zijn gelaten. 

Gerenommeerde wetenschappers als Johan Rockström, Michael Mann, Katharine Hayhoe, Friederike Otto, Stefan Rahmstorf, Saleemul Huq en Carlos Nobre en schrijvers als Thomas Piketty, Tedros Adhanom Ghebreyesus, Naomi Klein, Margaret Atwood en Amitav Ghosh werken mee aan Het Klimaatboek. Geologen, gezondheidsexperts, oceanografen, meteorologen, ingenieurs, inheemse leiders, economen, psychologen en filosofen delen hun diepgaande inzichten in de klimaatcrisis. 

Het Klimaatboek toont glashelder hoe de vele crisissen op onze planeet met elkaar samenhangen en vertelt de onverbloemde waarheid over hoe en waarom onze wereld verandert.

Je kunt Het Klimaatboek bestellen via deze link.

Specificaties

Paperback | 480 pag. | €30,- | ISBN 9789403194318 | Ook verkrijgbaar als ebook.
Oorspronkelijke titel: The Climate Book | Vertaling: Jan van den Berg, Lisette van Eijk, Koen Boelens, Arwin van der Zwan, Ed van Eeden, Linda Broeder
Omslagontwerp: Ed Hawkins/bij Barbara

Onze partners