Versnel de transitie naar elektrisch rijden in Nederland!

Wereldwijd is een transitie gaande van vervuilende brandstofauto’s naar emissieloze elektrische auto’s. MisterGreen focust zich op deze verschuiving en heeft als doel om de transitie naar duurzame mobiliteit in Nederland te versnellen. Na het succes van een eerdere obligatie uitgifte, beoogt MisterGreen met een nieuwe aanbieding financiering op te halen voor de uitbreiding en exploitatie van haar elektrische wagenpark.

MisterGreen

De obligatie

De obligaties die MisterGreen Lease II B.V. aanbiedt hebben een looptijd van 48 maanden en een rentepercentage van 5,5%. “Deze aanbieding is interessant voor iedereen die gelooft in de toekomst van elektrisch rijden en tegelijkertijd ook een net en duurzaam rendement zoekt” aldus Mark Schreurs, Directeur en oprichter van MisterGreen.

Obligaties zijn nog beschikbaar

In de eerste dagen is de minimale investering behaald, er is op dit moment nog een beperkt aantal obligaties beschikbaar. Door te investeren draagt u bij aan de wereldwijde transitie van grijze naar groene energie.

Meer informatie vindt u op de detailpagina van deze aanbieding. Hier vindt u ook het informatie memorandum. Zoals bij elke propositie, raden wij u aan dit goed door te nemen, zodat u op de hoogte bent van de voordelen en risico's van de propositie.

De missie van MisterGreen

MisterGreen wil dat heel Nederland zo snel mogelijk elektrisch rijdt. MisterGreen Direct bereikt dit via het meest complete lease contract van Nederland: elektrisch en autonoom rijden, autodelen en de nieuwste technologie. De transitie naar een groen en duurzaam Nederland versnellen we samen. Voor meer informatie kijk ook op www.mistergreen.nl/nl/

Onze partners