Woon-werk verkeer in 2016

De meeste werknemers reizen naar hun werk. U kunt hierbij denken aan woon-werkverkeer (naar kantoor), zakelijke reizen (naar klanten) of reizen voor een opleiding die een werknemer voor zijn werk volgt. Hoe stimuleert een werkgever met welk vervoersmiddel zijn werknemer gaat reizen, met de auto, openbaar vervoer of wellicht zelfs op de fiets? Kiezen we voor de meest economische manier of gaan we voor de laagste footprint?

woonwerk  verkeer 2016 4

Werken anno 2016

De helft van alle verplaatsingen vindt per auto plaats en dit vervoermiddel is goed voor 75 procent van alle afgelegde kilometers. Naar verwachting vlakt het autogebruik verder af de komende jaren, o.a. door duurzame mobiliteit. Volgens ons is duurzame mobiliteit dè trend voor 2016! Het bezit van een vervoersmiddel is niet meer bepalend, het gaat om een duurzame, comfortabele en efficiënte manier waarop je een bestemming bereikt. Door op deze manier met mobiliteit bezig te zijn en na te denken over deze materie, kan iemand zelfs bepalen zich niet te verplaatsen en het werk vanuit huis te doen, werken anno 2016!

woonwerk  verkeer 2016 2

Wees creatief.....

Zowel voor (lease) auto's, carpoolen, (lease) fietsen en openbaar vervoer zijn geweldige oplossingen beschikbaar, elektrisch of op groen gas, een e-bike of een gewone fiets, wees vooral creatief! Dit maakt mobiliteit weer mooi en vooral duurzaam!

woonwerk  verkeer 2016 3

woonwerk  verkeer 2016 2

Onze partners