Yarinde biedt borderpakketten voor elke smaak en voor iedere tuinsituatie

Bent u bezig met het (her)inrichten van uw tuin of tuinborder, maar weet u niet welke tuinplanten mooi combineren en welke tuinplanten geschikt zijn voor uw tuinsituatie? Dan is een kant-en-klaar borderpakket van Yarinde iets voor u.

Yarinde biedt borderpakketten voor elke smaak en voor iedere tuinsituatie. Denk aan borderpakketten schaduw, borderpakket -zon, borderpakket kleigrond, borderpakket droge grond, borderpakket smalle border, borderpakket prairieborder, borderpakket langbloeiers enzovoorts. Ideaal voor mensen die wel samenhang willen, maar niet te veel tijd willen spenderen aan het kiezen van tuinplanten.

Bij elk borderpakket vindt u het aanplant plattegrond, zodat u precies weet op welke locatie uw nieuwe tuinplanten het mooist tot hun recht komen. Daarnaast ontvangt u aan plantinstructies en een snoeikalender die u jaarlijks kunt raadplegen voor het onderhouden van uw tuinplanten.

Ontdek naast een kant-en-klaar borderpakket ook de klimplanten van Yarinde. Alle klimplanten van Yarinde worden geleverd met gratis starterset klimplanten opbinden! Bovendien bezorgt Yarinde met eigen vervoer door heel Nederland en België.

Laat u inspireren op www.yarinde.nl

Onze partners