Zakelijke duurzame kleding M/V

Veel bedrijven zijn momenteel bezig hun bedrijf te "vergroenen", op het gebied van energieverbruik, mobiliteit, afvalverwerking, banking en vele andere manieren. (Bedrijfs)kleding wordt hierin (nog) niet vaak meegenomen en dat zou wat ons betreft wel moeten. Veel kleding wat wij dragen komt nog uit fabrieken waar de arbeidsomstandigheden zeer slecht zijn, ook het materiaal is vaak niet duurzaam. Het is een prijskwestie!

DutchSpiritfoto10

Universele Verklaring van de Rechten van de Mens

Juist ondernemers en directeuren moeten een voorbeeldfunctie geven om ook dit facet binnen de bedrijfsvoering te verduurzamen. Als voorvechter van de duurzame gedachte loopt u in een perfect passend maatpak, met in de voering de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens. U kiest uit de nieuwste ecowollen stoffen en de nieuwste steennootknopen en stelt uw pak desgewenst geheel naar eigen wens samen. Uiteraard verloopt elke fase in de productieketen duurzaam en eerlijk - van boerderij, spinnerij, weverij tot fabriek.

RechtenvoordeMens

Duurzame droom waar maken?

DutchSpirit maakt deze duurzame droom waar! Draagt u ook graag een maatpak van topkwaliteit, eerlijk geproduceerd, met ecologische materialen? Met oog voor natuur en milieu, mens en dier en gebaseerd op het principe van de circulaire economie? DutchSpirit staat met zijn concept aan de vooravond van groei en ontwikkeling. De missie: het delen van de duurzaamheidsgedachte en daar daadwerkelijk uitvoering aan geven. Door het Nederlandse bedrijfsleven duurzaam te kleden. Met u als ambassadeur.

MaatpakDutchSpirit

Deelt u onze duurzame droom? Draagt u ook graag een maatpak van topkwaliteit, eerlijk geproduceerd, met ecologische materialen? Met oog voor natuur en milieu, mens en dier en gebaseerd op het principe van de circulaire economie? DutchSpirit staat met zijn concept aan de vooravond van groei en ontwikkeling. De missie: het delen van de duurzaamheidsgedachte en daar daadwerkelijk uitvoering aan geven. Door het Nederlandse bedrijfsleven duurzaam te kleden. Met u ook aan als ambassadeur.

Onze partners