Zoeken op rolstoel toegankelijkheid bij Locaties met Meerwaarde(n)

Rolstoeltoegankelijkheid bij Locaties met MeerwaardeN

We kennen allemaal de verhalen van mensen die aangewezen zijn op een rolstoel. De locatie heeft een ingang met een trappetje waardoor ze niet naar binnen kunnen. Het toilet is onbereikbaar of te klein. Er is geen lift in het gebouw waardoor ze de helft van het programma moeten missen, als het op de bovenverdieping is. Enorm vervelend.

Niet alleen voor degene die in de rolstoel zit, maar ook voor de organiserende partij die tekort is geschoten. Iedereen voelt zich ongemakkelijk. Echte gastvrijheid is immers inclusief.
Daarom vermelden we vanaf nu bij elke Locatie met Meerwaarde(N) of deze rolstoeltoegankelijk is. Je kunt het criterium rolstoeltoegankelijk aanvinken bij ‘uitgebreid zoeken’ op de homepage. In je zoekresultaten worden daarna alleen de rolstoeltoegankelijke locaties getoond.

>> Naar de blog over toegankelijke evenmenten

Wie zijn wij

Locaties met Meerwaarde(n) is een webportal met event- en vergaderlocaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze bieden meer waarden op het gebied van natuur (duurzaamheid), cultuur en mens (sociaal ondernemerschap).

Het zijn sfeervolle locaties met een bijzonder verhaal", zegt Esther Wouters, mede oprichter. “Het zijn ook de locaties, die je als boeker soms niet zo makkelijk vindt op het internet. Voor een locatie die precies past bij het doel en karakter van jouw event, van 10 tot 1000 mensen, kun je bij ons bijna altijd iets geschiktst vinden."

Samen met onze locaties, partners en onze goede doelen bouwen we aan een platform dat het eenvoudig maakt om met je event de wereld een beetje mooier te maken.

Klik hier voor de website van Locaties met Meerwaarde(n)

Locaties-Met-Meerwaarden-Groene Zaken

Onze partners