Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

BLOOM your message

Adres
Pluimhoefstraat 4BGR
3022EV Rotterdam
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

BLOOM your message is het adres voor al uw duurzame drukwerk op bloeipapier.

Ons drukwerk is gedrukt op bloeipapier, dit is duurzaam papier waar bloemzaadjes in verwerkt zijn. Wanneer dit papier in de aarde wordt gelegd groeien er vanzelf fleurige bloemen uit de grond. U stuurt dus letterlijk een bosje bloemen over de post.

Naast een vaste wenskaartencollectie voor de detailhandel is BLOOM your message gespecialiseerd in maatwerk. Van visitekaartjes tot mailings, BLOOM gaat graag met u in overleg over de mogelijkheden.

Milieubeleid

BLOOM your message wil met haar producten mensen verrassen, doen verbazen en een geluksgevoel geven. In de filosofie van BLOOM kan dit alleen als er een juiste balans gevonden wordt tussen ecologische, economische en sociale belangen.Verantwoord ondernemen staat bij BLOOM dan ook hoog in het vaandel.

BLOOM your message wil naast het ontwikkelen van een duurzaam product ook een duurzame band met haar afnemers. Persoonlijk contact en het luisteren naar de wensen van de afnemer spelen hierbij een grote rol. Bij BLOOM krijgt u gegarandeerd een eerlijk en uniek product!

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2013
Branche: Grafimedia