Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

Celes Energy

Adres
Beeningerstraat 47a
3042TE Rotterdam
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

Celes Energy is een handelsonderneming gespecialiseerd in het leveren van biobrandstoffen. Wij investeren voortdurend in het uitvoeren van studies naar de meest duurzame oplossingen in de handel van biobrandstoffen.

Wij geloven dat energie pas echt duurzaam is als de processen voorafgaand aan het genereren van de energie duurzaam worden beheerd. Middels zorgvuldig geselecteerde business partners zijn wij in staat om onze klanten te voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten die tegelijkertijd een optimale reductie van de ecologische voetafdruk garanderen.

Daarnaast stimuleren wij een evenwicht tussen het gebruik van biomassa voor het opwekken van energie en het toepassen van biomassa voor andere hoogwaardige toepassingen door te zorgen voor constante beschikbaarheid van grondstoffen door middel van duurzaam beheer en samenwerking met andere industrieën.

Milieubeleid

We zijn toegewijd aan een optimale CO²-reductie en onderscheiden ons door uitsluitend partnerschappen aan te gaan met gecertificeerde producenten van biobrandstoffen en vervoerders die actief hun uitstoot trachten te verminderen en/of compenseren.

De hernieuwbaarheid van grondstoffen met het oog op toekomstige beschikbaarheid en om constante opname van CO2 te garanderen, is een belangrijke voorwaarde voor de producten die wij aanbieden. Onze houtpellets producenten vervaardigen hun producten uit de restproducten van duurzaam beheerde bossen, bij voorkeur met snelgroeiende bomen.

Al onze partners maken gebruik van groene energie om hun producten te produceren. Daarnaast trachten wij de gehele supply chain zo duurzaam mogelijk te maken en werken daarom alleen samen met  vervoerders die actief betrokken zijn bij het verminderen en neutraliseren van hun CO²-uitstoot.

De certificeringen in onze keten:
FSC
PEFC
ISO14001
ISO9001
Dinplus
Enplus A1/A2/B
NTA8080(verwacht in 2015)
 
Wij zorgen voor een constante monitoring van de grondstoffen en de oorsprong, de productiemethoden en het transport om te garanderen dat aan de normen wordt voldaan dat we garanderen aan onze klanten. Monitoring vindt plaats op locatie door onze gespecialiseerde handelaren en/of door gespecialiseerde inspectiedienstverleners.
 
 
Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: