Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

ClearVision Incasso

Adres
Graaf Florisweg 60
2805 AM Gouda
Contactgegevens

Bedrijfsprofiel

Maatschappelijk verantwoord incasseren: dat is de filosofie van ClearVision Incasso! Wij zijn niet alleen helder en transparant richting onze opdrachtgevers, maar ook tegenover haar debiteuren. Hierdoor weet een ieder exact waar hij aan toe is inclusief de doorlooptijd van het (minnelijke) incassotraject.

Ondanks dat geen enkele organisatie zit te wachten op openstaande facturen, hebben toch veel bedrijven hier wel eens mee te maken. Vooral ZZP’ers en MKB'ers zijn niet bij machte om veel tijd en energie in onbetaalde facturen te stoppen. Het werk gaat immers gewoon door. Het uit handen geven van de factuur is ook vaak geen optie; de factuur wordt koste wat het kost geïnd waardoor de factuur wordt betaald, maar de klant komt vanwege de agressieve werkwijze niet meer terug. Een slechte zaak, vinden wij.

Daarom incasseren wij bij ClearVision Incasso uitsluitend op een maatschappelijk verantwoorde wijze en dragen wij zorg voor het behouden van de klantrelatie. Alleen wanneer beide partijen tevreden zijn, is het traject geslaagd. Gezien het feit dat wij alleen de wettelijke incassokosten en eventuele rente in rekening brengen bij uw debiteur, kost het u niks terwijl het u een hoop oplevert. Geen kleine letters, maar helder en transparant. Dat is waar wij voor staan!

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: 1 - 25
Oprichtingsjaar: 2015