Zoeken naar:
Zoeken met:
 
Provincie:
Branche:
Order by:

CWS Nederland BV

Adres
De Beverspijken 16
5221 ED 's-Hertogenbosch
Contactgegevens
073 - 6 338 338

Bedrijfsprofiel

CWS is een leverancier van diensten en producten op het gebied van sanitaire hygiene en schoonloopmatten. Een complete toiletinrichting kan door CWS verzorgd worden. Een aanbod varierend van handdoekautomaten met katoenen handdoekrollen, zeepautomaten, luchtverfrissers, toiletpapierhouders tot de matten bij uw entree.

CWS levert, monteert en onderhoudt de door uw geselecteerde apparatuur in de sanitaire ruimtes van uw bedrijf. Daarnaast worden gebruikte rollen opgehaald en vervangen door schone rollen. Ook worden de verbruiksartikelen op aanvraag geleverd. Zo bent u altijd verzekerd van schone handdoekrollen, gevulde zeepautomaten, voldoende toiletpapier, een frisse geur in uw sanitaire ruimtes, zonder dat u er enig omkijken naar heeft.

Milieubeleid

CWS heeft de ambitie om bij te dragen aan een maatschappelijke, sociale, ecologische en economische toekomst. Bij alles in ons zakelijk handelen is duurzaamheid de leidraad. We nemen onze verantwoording ten opzichte van mens en milieu. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is opgenomen in onze missie, visie en in vrijwel elke waarde definitie van CWS.

Duurzaamheid is de hoeksteen van de CWS business. In de markt voor sanitaire dienstverlening zien we ons zelf als een pionier op het gebied van duurzaamheid. Onze kracht schuilt in het feit dat we de plannen op het gebied van duurzaamheid ook concreet vertalen in de praktijk. De award voor Groenste onderneming van Nederland in 2015 is hiervan een bewijs.

Bedrijfsgegevens
Aantal medewerkers: > - 250
Oprichtingsjaar: 1954